2777
2789
ممنون نه باردار نیستم انشالله هرچی از خدا میخای بهترینش رو بهت بده بعد طریق مصرفش چطور هست

‏‪0922 665 2536‬‏

خواهش میکنم همچنین شما همین که دعا میکنید برام خیلی با ارزشه 

‏‪0922 665 2536‬‏خواهش میکنم همچنین شما همین که دعا میکنید برام خیلی با ارزشه

ی دنیا ممنون عاقبت بخیر بشی 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ی دنیا ممنون عاقبت بخیر بشی

ممنونم سلامت باشید همیشه 

طریقه مصرفم هفته اول روزی یه قاشق قبل ناهار با اب میوه یا شیر یا اب 

هفته دوم یک روز درمیان 

از هفته سوم هی کمتر میشه ولی اشتهات رو بالا میبره و هی دوس داری غذا بخوری صورت ادمو خوشگل میکنه ولی باید کنارش ورزش کنی تا شکم نزنی 

ممنونم سلامت باشید همیشه طریقه مصرفم هفته اول روزی یه قاشق قبل ناهار با اب میوه یا شیر یا اب هفته دو ...

زنده باشی 

ی دنیا ممنون بخدا مرسی بعد شهرای دیگ هم ارسال میکنه راستی قیمتش چقدر هست ببخشید اینقدر سوال میپرسم

ارع پودر رویال برای سفارش به اون شماره تو روبیکاه پیام بدین

روبیکا ندارم پیام بدم جواب میدند

دقیقا شغلت چیه اونجا؟

تزریق ، سرم زدن ، بخیه زدن ، گوش سراخ کردن ، بخیه کشیدن و .....

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید
زنده باشی ی دنیا ممنون بخدا مرسی بعد شهرای دیگ هم ارسال میکنه راستی قیمتش چقدر هست ببخشید اینقدر سوا ...

سلامت باشید همیشه عیدتونم مبارک 😄😊

بله ارسال دارن به همه شهر ها قیمتشم من این چند روز پیش دوتا قوطی سفارش دادم شد 500 با هزینه ارسال شد 570