2777
2789
عنوان

طلا خریدیم

1568 بازدید | 41 پست

طلا خریدیم گرمی۷تومن....الان شده ۶و۳۰۰باید یخچال بخریم و بفروشیمش ب نظر شما موقع خوبیه برا فروش؟؟؟اگه طلا بره بالا همین یخچال ۱۰۰میلیومی هم ینظرم میره بالا چیکار کنم🥺💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا یکم صبر کن امروز ادامه مذاکراته

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
بیشتر ببینید

نمی دونم والله ی وامی یا قسطی نمیشه بخری ک طلا نفروشی حسابی ضرر میکنی الان بفروشی ک حتی پول خریدتم در نمیاد ولی اگه ناچاری بفروشی الان خب دیگه هیچی

فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

من گرمی ۸۲۰۰ خریدم..خخخخ

وای خدای من!ولی نگران نباش سال دیگه میاد روش،حالا چند گرم گرفتی!؟کلا گرمی ۸۲۰۰ یا با اجرت و اینا

فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

این مدت بلاگرها هی مردم رو تشویق کردند طلا بخرند ولی خواب مذاکره رو هم نمی دیدند...حالا هم که پاشون مونده تو گل هی می گن نفروشید گرون می شه...ولی کلا طلا تو دراز مدت جوابه‌‌..

بله خوب اگه طلا و دلار گرون بشه یخچاله هم گرون می شه...اگه پولت می رسه و نیاز داری بخر..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
من گرمی ۸۲۰۰ خریدم..خخخخ

وای منم همین طور البته یه گرم خریدم به جایی نمی خوره..همین بعد عید یه پولی داشتم خریدم کاش نمی خریدم..گفتم خرج نشه یعنی

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز