سلام . شوهرم چند ماه پیش سرمو شکست جوری ک بخیه خورد این بماند ک چ بدبختی کشیدم همون روزا ی عذرخواهی نکرد پدرسگ
این سری هم سرمو زد قد یک نخود پاره شد ولی بازم خیلی خون اومد دستمم با چاقو زد لباسامو هم تو تنم پاره کرد با کمربند هم زد با هر چی دستش اومد زد . همه جام کبوده و درد دارم صبح سرمو شستم بلافاصله چقدر خون بود . خدا شاهده هیچوقت نمیبخشمش حالم از کنارش بودن بهم میخوره روانی حمال نه طلاق میده نه آدم میشه دوست دارم بمیره موندم چرا خدای بالا سر من هیچ کاری نمیکنه دیگه بریدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه واقعا می خوای جدا شی حتما برو پزشک قانونی ک سند داشته باشی هر جور شده ی جوری برو مثلا بگو ک می خ ...
رفتم بیمارستان گفت اگر میخای ثبت پرونده بشه باید تومن کم کم خرج کنی گفتم یا ابلفضل من از این پولا ندارم همه ی خودمو بترکونم ۲۰۰ تومن گفت پس بگو تصادفی بوده دیگ شکستگی سرمو زد حادثه
انقدر یعنی مملکت بی سرو صاحبه ،اینطوریام نیست ،برو کلانتری خودشون مشاوردارن راهنمایتون میکنن یعنی که چی ینفر ینفر دیگه اصلا غریبه روش دست بلن کنه خون بیاره جای بدنش رو ما عمری مواد مصرف کردیم و تو این داستانا بودیم همچین گوهی نخوردیم ،نمیدونم ابجی باز ببین خانومها ی دیگه چی میگن همجنس هستید بیشتر هم و میفهمید حتما من مغزم از بین رفته دارم چرت میگم
امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست ـ هر سنگ و گلی،گوهر نایاب نگردد ـ هر احمد و محمود،رسول مدنی نیست ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،
جونت رو داره میگیره نگرانی که دست خالی بری از خونش ؟پاشو برو پزشک قانونی وقتی میزنه . راحت طلاق میگی ...
نه بخدا هیچی ازش نمیخام بحث منم همینه که اصن میخام دست خالی برم فقط از چه راهی اقدام کنم ک هزینه ای برای درخواست ندم چون هیچی پول ندارم همه ی پولامو گرفته
من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
یه چیزی میگم نریزید سرمعزیزجانمیدونم خیلیییی اذیتیخیلی هاااولی یه سوال؟دهن جوابی میکنی؟؟
۶ ساله ک هیچی جوابشو ندادم به پدر و مادرم خیلی فحش داد ولی دو تا بحث اخری اره جوابشو مثل خودش دادم بسه تو این ۶ سال جلو همه ابرومو برد منو از همه نظر اباد کرد
گلم متاسفم ولی همه رو با هم جمع نبندو اینکه چرا جدا نمیشیچرا شکایت نمیکنی
اره راست میگید نباید جمع ببندم ولی من حالم خیلی بده نمیفهمم چی میگم. خیلی دلم میخاد جدا بشم هیچی پول ندارم موندم از کی و از کجا بیارم دارم دنبال راه های رایگانش میگردم
رفتم بیمارستان گفت اگر میخای ثبت پرونده بشه باید تومن کم کم خرج کنی گفتم یا ابلفضل من از این پولا ند ...
خب همین ک حادثه نوشته هم خوبه باز ی کپی بگیر نگه دار ولی پزشکی قانونی مستقیم بری فک نکنم اونقدری بشه ها شاید چون خواستی از طریق بیمارستان اقدام کنی هزینه زیاد باشه
فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!