2777
2789
عنوان

برای بار دوم سرمو شکست دارم عوق میزنم از کنارش بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 7493 بازدید | 441 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا می خوای جدا شی حتما برو پزشک قانونی ک سند داشته باشی هر جور شده ی جوری برو مثلا بگو ک می خ ...

رفتم بیمارستان گفت اگر میخای ثبت پرونده بشه باید تومن کم کم خرج کنی گفتم یا ابلفضل من از این پولا ندارم همه ی خودمو بترکونم ۲۰۰ تومن گفت پس بگو تصادفی بوده دیگ شکستگی سرمو زد حادثه 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

انقدر یعنی مملکت بی سرو صاحبه ،اینطوریام نیست ،برو کلانتری خودشون مشاوردارن راهنمایتون میکنن یعنی که چی ینفر ینفر دیگه اصلا غریبه روش دست بلن کنه خون بیاره جای بدنش رو ما عمری مواد مصرف کردیم و تو این داستانا بودیم همچین گوهی نخوردیم ،نمیدونم ابجی باز ببین خانومها ی دیگه چی میگن همجنس هستید بیشتر هم و میفهمید حتما من مغزم از بین رفته دارم چرت میگم

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست ـ هر سنگ و گلی،گوهر نایاب نگردد ـ هر احمد و محمود،رسول مدنی نیست ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

بیشتر ببینید
جونت رو داره میگیره نگرانی که دست خالی بری از خونش ؟پاشو برو پزشک قانونی وقتی میزنه . راحت طلاق میگی ...

نه بخدا هیچی ازش نمیخام بحث منم همینه که اصن میخام دست خالی برم فقط از چه راهی اقدام کنم ک هزینه ای برای درخواست ندم چون هیچی پول ندارم همه ی پولامو گرفته 

یه چیزی میگم نریزید سرم

عزیزجان

می‌دونم خیلیییی اذیتی

خیلی هااا

ولی یه سوال؟

دهن جوابی میکنی؟؟

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
بیشتر ببینید
انقدر یعنی مملکت بی سرو صاحبه ،اینطوریام نیست ،برو کلانتری خودشون مشاوردارن راهنمایتون میکنن یعنی که ...

همینقدر که از تاپیک بیخیال رد نشدی و نظرتو گفتی یه دنیا ممنونم هر جا باشید همگی خیر زندگیتونو ببرید باید یه فکری کنم 

یه چیزی میگم نریزید سرمعزیزجانمی‌دونم خیلیییی اذیتیخیلی هاااولی یه سوال؟دهن جوابی میکنی؟؟

۶ ساله ک هیچی جوابشو ندادم به پدر و مادرم خیلی فحش داد ولی دو تا بحث اخری اره جوابشو مثل خودش دادم بسه تو این ۶ سال جلو همه ابرومو برد منو از همه نظر اباد کرد 

وقتی اینقدر ضعیفی که موندی و میخوری، معلومه که میزنه

ضعیف نیستم من تحمل هام رو به خاطر شرایط اطرافم کردم الانم دنبال راهم الانم دنبال اینم که بدونم از کجا شروع کنم 

گلم متاسفم ولی همه رو با هم جمع نبندو اینکه چرا جدا نمیشیچرا شکایت نمیکنی

اره راست میگید نباید جمع ببندم ولی من حالم خیلی بده نمیفهمم چی میگم. خیلی دلم میخاد جدا بشم هیچی پول ندارم موندم از کی و از کجا بیارم دارم دنبال راه های رایگانش میگردم 

رفتم بیمارستان گفت اگر میخای ثبت پرونده بشه باید تومن کم کم خرج کنی گفتم یا ابلفضل من از این پولا ند ...

خب همین ک حادثه نوشته هم خوبه باز ی کپی بگیر نگه دار ولی پزشکی قانونی مستقیم بری فک نکنم اونقدری بشه ها شاید چون خواستی از طریق بیمارستان اقدام کنی هزینه زیاد باشه

فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

ضعیف نیستم من تحمل هام رو به خاطر شرایط اطرافم کردم الانم دنبال راهم الانم دنبال اینم که بدونم از کج ...

شروع؟؟؟ 

برو پزشکی قانونی، شکایت کن بگو تأمین جانی نداری.صورتجلسه می کنن. تهدیداتش رو یه جوری فیلم بگیر. اگه پیام تهدید آمیز فرستاد نگهدار

مهریه رو بذار اجرا و بگو اصلا طلاق هم نمی‌خوام. دادگاه بیچارش می کنه

خودش مجبور میشه طلاقت بده