2777
2789
عنوان

امشب جاری باردارم جوری وانمود کرد انگار من حالشو بد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 163018 بازدید | 588 پست

نمیدونم چرا جریان جاری اینجوریه همش حسودی و دو بهم زنی

من یه جاری بزرگتر دارم که ۲۰ساله ازدواج کرده روز عقد من با لباس عروس و تاج اومد تو تالار که هم بگه من از تو خوشم نمیاد هم کینه از مادرشوهرم داشت سرش خالی کنه مادرشوهرمم نمیدونم جریانش چیه مثل سگ ازش می‌ترسه اونو میبینه مثل موش لای کابینت‌های آشپزخونه قائم میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها لطفا منم راهنمایی کنین !

من بودم به روش میاوردم و زهر چشمی ازش می‌گرفتم  البته جلوی جمع

بهش بگو عزیزم تو با من مشکلی داری که همه جا پشت سر من حرف زدی به فامیلا گفتی که فلانی با من رفت و آمد نمیکنه تو با من رفت و آمد نمیکنی یا من 

اگه گفت من همچین کاری رو نکردم بگو اگه نکردی که مردم مرض ندارن که بیان دروغ بگن

این کارو کردی که اومدن به من گفتن

بهش بگو هر دفعه احترام تو نگه داشتم ولی الان میبینم لایق احترامم نیستی

بگو دفعه آخرت باشه پشت سر من حرف میزنی

من بودم به روش میاوردم و زهر چشمی ازش می‌گرفتم البته جلوی جمعبهش بگو عزیزم تو با من مشکلی داری که ه ...

اونم میشینه نگاه میکنه؟

خودشو میرنه به غش و ضعف بدتر حال اسی گرفته میشه.

فقط بی محلی فقط

من بودم به روش میاوردم و زهر چشمی ازش می‌گرفتم البته جلوی جمعبهش بگو عزیزم تو با من مشکلی داری که ه ...

میدونه  میپرسه که کی گفته ؟ نمیخوام با گوینده این حرفها رابطم بد بشه این خوشحال بشه !!!

نه،همسر من خیلی چشم پاکه مثل چشام بهش اعتماد دارمولی اگر بدونی این زن بیشعور چقدر اشک منو دراورده،هم ...

چقدر احمقی که فقط گوش میدی و جرعت گفتنش به خانواده همسرت رونداری

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
چقدر احمقی که فقط گوش میدی و جرعت گفتنش به خانواده همسرت رونداری

😐دوست عزیز بنده خدا راهنمایی خواسته ن اینک توام توهین کنی و هرچی خواستی بگی 

کمی شعور و ادب بخدا ب جایی برنمیخوره 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نه،همسر من خیلی چشم پاکه مثل چشام بهش اعتماد دارمولی اگر بدونی این زن بیشعور چقدر اشک منو دراورده،هم ...

عزیزم بهترین کار گفتن همچی ب شوهرته نه واسه دعوا واسه قطع ارتباط باهاشون 

همچنین دفعات بعدم جوابشو بده و کم نیار زد درهوچی بازی تو هوچی. تر شو.. کم بیاری جلو این قماش باختی 

دیدی تیک کوچیکیم انداخت بتوپ جواب بده و برو خونتون بزار بفهمن نباید اینطور حرف بزنن و رفتارکنن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

اسی گوشیتو بزن ضبط صدا موقعی که حرف میرنه که بعدا نتونه انکار کنه

بنظرم به شوهرت و شوهرش بگو این حرفارو میزنه  که برادرشوهرت بهش اجازه نده دیگ بحثی کنه

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

تو. هوچی بازی درار یه حرفی میزنه عصبی شو قهر کن که شوهرت و برادرش بفهمن سر حرف اون اینجوری قهر کردی ناراحت شدی

من جای تو بودم اون. حرفارو. میزد ناراحت میشدم قهر میکردمیه گوشه منشستم تا شوهرم بیاد وقتی اومد توجمع میگفتم این قضیه بوده جاری جون این حرفو میزنه تا جاری جون خجالت زده بشه 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

زن عاقل واقعا کم دیدم به همین خاطر از زن بودن خودم راضی نیستم ، هی دنبال حاشیه ، نقشه ، فتنه ، زبون بازی ،حرف ببر و بیار ، یک کلاغ چهل کلاغ ، دروغ ، بازیگری ، خاله زنکی ، جنگ ، حسودی ، به هم زدن رابطه ها و فامیلی ها ، قرو قنبیل و چشم و ابرو برای بقیه ، یک حال و هزار هوا

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام عزیزم 

عشقتون پایدار 

این جاری خانمت‌ از حسودی زندگی شما این کارا رو داره می‌کنه

ندید بگیرش و اصصصصلا محلش نده 

برا موقعی ک میگی تنها هستید و جلو شما ی سری حرفا رو میزنه ک اذیتت کنه با گوشی ازش فیلم بگیر یا صداشو ضبط کن نشون شوهر یا مادرشوهرت بده