2777
2789
عنوان

امشب جاری باردارم جوری وانمود کرد انگار من حالشو بد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 163410 بازدید | 588 پست
اره حتما بگو البته جاریت ازت جلوتره و گفته

بعید جاری جلو همه داره خودشا خوب نشون میده میخواد اسی رو بریزه بهم 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو حاشیه نیستم،همسر من فامیل نزدیک منه،ما چه قبل از این خانم چه بعدش خیلی خونه مادرشوهرم اینا رفت ...

عزمزمه گفتی فعلا قصد بچه دار شدن نداری 

ولی اگ خواستی بچه دار شین حتما آزمایش ژنتیک بدینا چون از هر دو طرف فامیل نزدیکین 

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
ممنون گل به خوبیت ببخشید عجب بیشعوریه ،این چه حرفیه فقط حواست باشه صدات رو در نیاره که بازنده میشی خ ...

نمیدونی چقدر حسوده،ولی امشب جوری رفتار کرد انگار من حسادت میکنم به بارداریش

میدونی که خونواده همسرم فکر میکنن من خیلی رو همسرم نفوذ دارم،بعد هی میگفتن مثلا سر فلان کار سارا باید سهیلو راضی کنه و...این یه بار گفت اه خوشم نمیاد مرد انقدر به حرف زنش باشه

بعد یه بار دیگه شوهرم یه کاری کرده بود برگشت گفت حتما دوتا قطره اشک ریختی شوهرتم که نقطه ضعفش اشکای تو فلان کارو کرد،

خیلی بچه‌ست،این چیزا تو سن ۱۷ سالگیم برای من مهم بود الان بگن فلان زن روشوهرش نفوذ داره نه حسادتی میکنم نه خسرت میخورم،ولی این نمیدونم چشه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید
به جهنم من راهنماییت کردم اونایی که بات همکاری کردن به حرفشون گوش کن تا بدبخت شی . ببخشید حقته غصه ب ...

زود قضاوت نکن ،شما از زندگی استارتر خبر نداری ،،خودش صلاح بدونه دوباره میگه چرا نمیتونه به بچه جدی فکر کنه 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
عزمزمه گفتی فعلا قصد بچه دار شدن نداری ولی اگ خواستی بچه دار شین حتما آزمایش ژنتیک بدینا چون از هر د ...

دقیقا جاریم به همین دلیل گفت شرایط شما خاصه

تو همه حرفاش یه منظوری هست

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید
نمیدونی چقدر حسوده،ولی امشب جوری رفتار کرد انگار من حسادت میکنم به بارداریشمیدونی که خونواده همسرم ف ...

حسود هدفش تخریب شماس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید