2777
2789

ما طبقه بالاییم از وقتی اومدیم خیلیییییی اذیتم کردن هرگونه دخالت فضولی هرکی خونم بره بیاد میگه همیشه ننه خاهرش اینجان به همه دخترم میره پایین فقط حرف از زیر زبونش میکشه نمیذارم بره با هرکی رفتو امد میکنبم بیرون میریم همیشه دعوا راه میندازه بهشون میگه با شوهرم همبشه دعوا داره که چرا همیشه شما پارک و بیرونید جرعت نداریم بریم جایی اینقد میزنگه گوشیرو میترکونه شوهرمم خسته شده میگه چیکار کنم نباید میومدیم اینجا امروز داشت بلند بلند مبگفت هرشب این دختره رو میبره بیرون چخبره همش باهمه دوسته رفتو اند دارن زنیکع بدی هست امشبم برادرشوهرامو دعوت کرده از حرصش ما و نگفته میگه چرا بگم نگید برین ازونجا شوهرم اشپزخونه کابینت زده کمد دیواری زده اتاق بچه ها کمد زده خیلی خرج کرده چیکار کنیم روانی شدم متنفرم ازش خودمم تا حالا بی احترامی بهش نکردم هرکار دلشون میخان میکنن هی سکوت مبکنم چیزی هم بگی خودشو غش و ضعف میزنه زنیکه فقط یکهفته پایین نرفتم محل نمیدم بیشتز لجش گرفته هرچی دلش مبخاد میگه بهم 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلند بلند بمن میگفت زنیکه بد منی که تا حالا یه کلام بهش نگفتم یا مثل عروسای دیگه جوابشو ندادم اونوقت میگه عروسای دیگم بهترن 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
شوهرت ی مدت کرایه خونه بدهبد عادت شدهارامشتون مهمتره

میگه بریم ولی نمیذارن خودشم عرضه نداره

ارامش خیلی مهم تره تا کابینت اگر پول دارید برید این چیزا بدرد نمیخوره 

یا کم کم کابینتو رد کنید پولش روبردارید یه فلزی بذارید بعدش برید

ناامید نباش بلاخره درست میشه❤️

من بودم قید پولایی که اونجا خرج کردیم رو میزدم و میرفتم.

دور که بشی،عزیز میشی،آرامشتم بیشتره.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

بیشتر ببینید
نمیتونی راهتونو جدا کنید ازش

میگم درو جدا کن میگه فرقی نداره بازم ولی راحت تریم بی عرضه هس میترسه ازشون