2777
2789
عنوان

انصراف از پرستاری دولتی

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بر اساس تجربه خودم بهت میگم من ترم ۳ پرستاری انصراف دادم بخاطر پزشکی

الان ۵ ساله دارم کنکور میدم و هر سال یه ماجرایی برام درست شده و نتونستم قبول بشم

الان میگم کاش کاش کاش انصراف نمیدادم که اگه بعد از چند بار شکست خوردن دیدم نمیتونم قبول بشم حداقل همون مدرک پرستاری خودمو داشتم و میتونستم برم سر کار یا حتی مهاجرت کنم ولی الان فقط یه بازنده ام که عمرمو باختم

چه تضمینیه پزشکی قبول شی

یهویی همینم از دست میدی خب 

پرستاری درسته رشته تاپی نیست ولی از خیلی رشته ها سره 

یعنی به جز پزشکی دتدون دارو و توان بخشی ها 

از بقیه سره

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
رو نهایی سرمایه گذاری کنی اره میشه. شاید تیپ یک و دو نشه ولی سه حتما میشه. ظرفیتا هم امسال بالاست.نه ...

سال ۴۰۱ اوردم خاک تو سرم که نرفتم 

دیگه هر سال پسرفت 

پسرفت 

پسرفت،😭😭😭😭😭

تیپ دو رتبه ۱۵ هزار منطقه ۲ میخواد 

والا الان دیگ آزادم راضیم

《الاعتذار الذي لا يليق بحجم الجرح، جرحٌ آخر》🌱🥲 کاربری دست دونفره❤️

چند سالی از درسا دور بودی و اینکه هم دوازدهم هم یازدهم رو باید نهایی بدی و برای پزشکی اوردن باید نمر ...

چند سال نیست . یک ساله از درسا دورم. ولی نمرات دوازدهمم خوبن ترمیم نمی خوان یازدهم هم ممکنه مثبت بشه 

چرا پردیس نرفتی؟ مگه هر ترم هزینش چقدر بود؟ اگه پردیس بودی مرخصی میگرفتی دیگه انصراف نمیدادی

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید

بنظرم ریسک نکن 

میتونی بعد از تموم گردن لیسانس برای کنکور لیسانس به پزشکی بخونی یا دوباره کنکور بدی

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...💛

چند سال نیست . یک ساله از درسا دورم. ولی نمرات دوازدهمم خوبن ترمیم نمی خوان یازدهم هم ممکنه مثبت بشه

عزیزم باید نمراتتو ترمیم کنی یعنی تراز وحشتناکی میده!!!

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...💛