2777
2789
عنوان

تاحالا شده از یه نفر خوشتون بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 114 پست
شماره شو پیجشو پیدا کن یا محل کارش محل زندگی…یه چیزی پیدا کن امارشو بگیر بهش زنگ بزن قرار بذار حرفات ...

شمارشو دارم ، بهش پیام هم دادم ولی آخرش بهش گفتم براتون آرزوی موفقیت و عاقبت بخیری دارم 

اونم گفت منم همینطور 

زورم میاد پا پس کشیده ، تو دلم تا اخر عمر حسرت بخورم ک منفعلانه باهام رفتار کرد 

من چیزی کم ندارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه دعایی کردی🥲

قلبا از خدا خواستم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
شمارشو دارم ، بهش پیام هم دادم ولی آخرش بهش گفتم براتون آرزوی موفقیت و عاقبت بخیری دارم اونم گفت منم ...

حرفای مهم رو توی پیام نگو، بهش زنگ بزن یا پیام بده، بگو یه کار مهم باهاتون دارم،میخواستم یه نیم ساعت ببینمتون،یجوری به موضوع اشاره نکن، بذار بیاد یه جای آروم و دنج، بگو ازتون خوشم اومده یه فرصت بهم بدیم و علت کنار کشیدنش رو بپرس ببین منطقی یا نه

اره فامیل بود یادمه توی جمع که من رو میدید خیلی بهم توجه میکرد ولی من عادی باهاش صحبت میکردم که بقیه ...

خیلی ناراحت شدم🥲💔 بخدا هیچی از دوست داشتن و اینا بلد نیستم واقعا اون آدمو نمیشناسم بعد فامیلیم نمیشه کاری کرد من واقعا بلد نیستم یعنی میدونم دست و پا چلفتیم‌ سنگ رو یخ میشم اخه خیلی عجیبه ولی قلبم داره میترکه من خیلی حساسم سریع میشکنم نمیدونم چجوری کنترل کنم خیرسرم کنکور دارم میگم ول کنم بهتره؟ آخه نمیدونم چیکار کنم

خودت شخصا از علاقه آت نگو ولی پیگیر باش که بعدا حسرت اش رو نخوری پیگیری کن ولی قبل از اینکه بخواد عل ...

یه فکری به سرم زده من نوشتنو دوست دارم میخوام پیج بزنم یه مدت ببرم بالا نمیخوام ادمین اینستاگرام باشم میخوام فامیلارو بیارم پیجم بعد اونو پیدا کنم شاید دست به دست شد یه اتفاقی افتاد فامیلیم اخه میشه بچه خواهر شوهر عمم لرن من نمیدونم چیکار کنم نه هیچی ازش حتی نمیدونم خیلی بد از کسی خوشم اومد پیچیده‌ است ماجرا 

حرفای مهم رو توی پیام نگو، بهش زنگ بزن یا پیام بده، بگو یه کار مهم باهاتون دارم،میخواستم یه نیم ساعت ...

ما دخترا خیلی ساده ایم و زود میکشیم کنار، یه بار یه زنه متاهل به یه پسره پیام داده بود پررو نوشته بود شمارتو از گوشی شوهرم برداشتم، پسره هی رد کرده بود این هی پیام میداد میگفت اخه ما همو نمیشناسیم اخلاق و رفتار همو نمیدونیم فرصت بدیم همو بشناسیم ،هی جواب رد میگرفت هی پیگیر بود زنیکه آخرش هم رفته بود برا دوس دختر پسره دعا اینا گرفته بود اونارو جدا کنه پسره به این محبت پیدا کنه😞ما دخترا اعتماد به نفس این متاهلا رو داشتیم الان همه خوشبخت بودیم

خیلی ناراحت شدم🥲💔 بخدا هیچی از دوست داشتن و اینا بلد نیستم واقعا اون آدمو نمیشناسم بعد فامیلیم نمی ...

هیی🥹

از دوست داشتن به نظرم بلدی   شاید 

آدم درست تا حالا سر راهت قرار نگرفته

به نظرم تمرکز اصلی آت رو بذار روی کنکور 

ولی کم کم پیگیر باش 

مثلا  سعی کن پیج اینستاش رو پیدا کنی با یه پیج فیک دنبال اش کنی 

یا شماره اش رو پیدا کن 

مثلا پیش کسای که  می‌شناسنش حواست باشه که اگه درباره اش حرف زدن متوجه بشی 

از خدا بخواه اگه هرچی خیر هست رو برات رقم بزنه 

از حس آت نه به خود اون شخص چیزی بگو 

نه به دوستات 

هیی🥹از دوست داشتن به نظرم بلدی شاید آدم درست تا حالا سر راهت قرار نگرفتهبه نظرم تمرکز اصلی آت رو ...

من امروز فقط راجبش با خالم حرف زدم صمیمیم‌ باهم کاش نمیگفتم قسمش دادم به هیچکس نگه ولی خیلی پشیمونم گفتم واقعا🥲💔دوستی ندارم بهش بگم یکی مجازی اونم همو ندیدیم‌ خبر داره همیم دیگه هیچکس

بله همینطوره خیلی بهش علاقه ندارم اولش داشتم ،منتظر بودم بیاد نیومد ، از چشمم افتاده کمی من چیزی کم ...

اخی

خیلی حق داری ناراحت شدی 

اصلا دیگه قبولش نکن 

آخه چرا این رفتارش خیلی زشت بوده

حالا که بهش علاقه ای نداری ولش کن بزار بره 

اتفاقا شما خیلی هم خوبی 

مشکل از رفتار اون هستش  

من باشم پیگیر اش نمیشم 

باز شما هرجور که صلاحت ات هست رو انجام بده