2777
2789
عنوان

تاحالا شده از یه نفر خوشتون بیاد

635 بازدید | 114 پست

اگر از یه نفر خوشتون اومده باشه چیکار می‌کنید؟ منظورم عشق و محبته به یه پسری، چیکار می‌کنید؟ اون چیزی که واسه اولین بار تو قلبتون احساس کردید بهش اعتنا می‌کنید یا نه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون چیزی که بار اول حس میکنم نه 

ممکنه فقط یه حس باشه 

اگه طولانی مدت باهام بود بهش اهمیت میدم

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

اره یبار بعد یه روشی بود تو خواب میبینی عاقبت کار رو.دیدم یاخدا نه من به اون علاقه دارم نه اون به من🤣درواقع یه حس خیلی زود گذر بود

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

ن برام مهم نیس

دله دیگه ممکنه هرروز از یکی خوشش بیاد😐😅

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

فقط رو یه نفر کراش دارم 

برتان اصلانی (بازیگر نقش الاز تو سریال وحشی) 

نمیتونم برم ترکیه 😅😂

کاریم نمیتونم بکنم ولی خیلی می خوام برم ببینمش 

البته چند روز دیگه میرم ترکیه تو ست قسمت اخر گفتن می خوان با طرفداراشون ملاقات کنن می خوام برم ببینمش 🥹