2777
2789

من خودم چندسال پیش سلفی میگرفتم بعد رو صورتم یه استکیر میذاشتم بعد استوری میکردم وقتی نمیخواستم کسی عکسمو ببینه چرا با صورت استیکر شده میذاشتم واییی الان یادم میاد دوست دارم محووووو بشم

متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂

عاشق ریاضی بودم بعد ک قبول شدم هی عکس میگرفتم با ی قیافه خیلی جدی بعد روش متن می‌نوشتم من ریاضی میخونم و....... پس با من از حساب و کتاب حرف نزن و .......‌ حالا انگار چ خبره😂 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
با شماره های مختلف زنگ میزدم پسرعموم چون ازش خوشم میومد،توهم داشتم اونم از من خوشش میاد🫡

این دیگه ته خط بود 🗿

اسی همین الان هم هستن ک اینکارو بکنن

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

مجرد بودم.۱۷سالم بود فک میکردم شال یاسی و سایه ی جیغ یاسی خیلی خفن..یرفتم بیرون خدا رو شکر زودی عاقل ...

تصورشو کردم🗿