2777
2789
عنوان

تاحالا شده از یه نفر خوشتون بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 114 پست
یه فکری به سرم زده من نوشتنو دوست دارم میخوام پیج بزنم یه مدت ببرم بالا نمیخوام ادمین اینستاگرام باش ...

اینم ایده خوبی هستش

منم خودم لرم 

لر ها طایفه طایفه هستن

یه راه دیگه ام هست 

ببین واسه کدوم طایفه است

بزن داخل اینستا 

مثلا لر خرم آباد 

کوهدشت نور باد لرستان 

شاید یکی از اون پیج هارو دنبال کرده باشه

اینم ایده خوبی هستشمنم خودم لرم لر ها طایفه طایفه هستنیه راه دیگه ام هست ببین واسه کدوم طایفه استبزن ...

حس میکنم دختر عمم دنبالش میکنه باید برم پیج اون فعلا باید این پیجی که گفتم بزنم ببینم چطور میشه اره لرن من لرها رو دوست دارم میتونم بپرسم چجور آدمایی هستن؟ من خودم شوهر عمم آدم خوبیه خدایی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما دخترا خیلی ساده ایم و زود میکشیم کنار، یه بار یه زنه متاهل به یه پسره پیام داده بود پررو نوشته بو ...

به نظرم این نیست 

نگاه پسر به زن متاهل اینه که وقتی میبینه زنه خیلی سمجه میگه میرم باهاش تفریح میکنم بعد از ترس زندگی ش خودش عقب میکشه .. خب ممکنه بعدش بهش وابسته بشه و ...

اما اگه یک دختر مجرد گیر بده نگاهشون اینه که دختره کسی نمیخادش و اصلا پسره سعی میکنه تو دام دختره نیفته میگه دختره رو کسی گردن نگرفته من چرا بگیرم 

من خودم قبلا به یه آقایی سمج شدم 

تو تاپیک هامم هست 

من شرایطم خوبه ظاهرم نسبتا 

شاغلم و خانواده خوبی دارم ولی یه طور شد که اون آقا دیکه حتی پیامم سین نزد آخراش 

به نظرم دختر نباید زیاد سمج بشه اگه میشه باید خیلی از درون مقاوم و پوست کلفت باشه من نبودم من تو خودم خیلی شکستم 

حس میکنم دختر عمم دنبالش میکنه باید برم پیج اون فعلا باید این پیجی که گفتم بزنم ببینم چطور میشه اره ...

اره عزیزم 

لر ها به نظرم بگیر هستن🤣

ببین خدایی از لحاظ مهمون نوازی که عالین 

از لحاظ اخلاقی هم هرچی باشه به اون شخص بستگی داره 

شاید شنیده باشی میگن دعوایی هستن 

ولی واقعا این رو دارم میگم 

یکی در حق اشون خوبی که همیشه به یاد اشون هست 

برای خانم اشون خوب هستن

باز هم بستگی به اخلاق ایشون داره

به نظرم این نیست نگاه پسر به زن متاهل اینه که وقتی میبینه زنه خیلی سمجه میگه میرم باهاش تفریح میکنم ...

اره اینم درسته،از آینده با متاهل ها ترسی ندارن، ولی از دخترا میترسن که طرف سیریش بشه

باید با اعتماد به نفس باشی که بدونه فقط یه گزینه هست برات و تو لنگ بودن اون آدم نیستی،بنظرم باید غیر مستقیم اشاره کنی که من چیزی کم ندارم و ظاهر و شغل و خانواده و تحصیلات و … فقط از شما خوشم اومد و بنظرم میتونیم یه فرصت آشنایی بدیم بهم تا بعد تصمیم بگیریم…

میدونی بگیر نگیر داره،چون نمیدونی دلیل طرف چی بوده؟باید اونو بفهمی بعد برنامه بچینی

اره اینم درسته،از آینده با متاهل ها ترسی ندارن، ولی از دخترا میترسن که طرف سیریش بشهباید با اعتماد ب ...

گفتنش به حرف اسونه ولی تو عمل خیلی سخت و ظریفه 

من که با هر کیسی آشنا میشم کنسل میشه 

خودم به نظر خودم خیلی خوبم 

نمیدونم مردها چشون شده 

در کل میخام بگم من سمج شدم ولی اصلا نتیجه نداد 

وقتی نتیجه نده کلی آدم خودش رو سرزنش میکنه و حالش بد میشه اینم در نظر بگیرید 

گفتنش به حرف اسونه ولی تو عمل خیلی سخت و ظریفه من که با هر کیسی آشنا میشم کنسل میشه خودم به نظر خودم ...

بله درسته خیلی سخته

ایشالا که یه آدم خوب مناسب خودتون پیدا کنین و خوشبخت بشین🙏❤️