2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم اونایی ک با بچه طلاق گرفتید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 45 پست
یک‌چهارم حقوقش توقیف میشه برای تو

کارمند نیست کاسبه اما درآمدش خیلی خوبه خیلی 😔😔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته طلاق وقتی پول نداری ،انقد همه چی گرونه

اره همین دیگه برا همین ماتم گرفتم مخصوصا اگه شوهره پولدار باشه و نتونی حقتو ازش بگیری😭😭

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اسی جان فقط میتونم بهت بگم هممون اشتباهاتی میکنیم و نباید انقدر خودتو سرزنش کنی و بخاطرش حالت بد باشه

اون شوهر عوضیت باید حالش بد باشه 

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

به نطرم یکی دوسال به خودت فرصت بده از الان برو سرکار ،و اینکه اگه بتونی ازش پول بگیری که بعد طلاق ا ...

میدونی جریان چیه؟ ببین شوهر من پارسال بهم ی خیانت بزرگ کرد با ی زن مطلقه خراب وارد رابطه شده بود و می‌رفت خونه اون زنه و چند تا از آشنا هامون دیده بودنش گفته بودن این کیه الکی برا اینکه آبروش نره گفته بود زن دومم هست و همه جا پخش شد عموم مچشو گرفت و آبروریزی بدی شد اما بعد اون قضیه ام مردم همچنان دوسش دارن وپشتش هستن😔 اون زنه اشغالم عین کنه بهش چسبیده بودو ول نمی‌کرد تا اینکه بعد چند ماه دیگه خودم رفتم در خونش آبروریزی کردم گورشو گم کرد رفت بعد اون خیانت جنسی ندیدم با آدم جدید فقط چت میکرده شایدم سر قرار رفته چه می‌دونم و من هربار مچشو گرفتم با کلی دعوا می‌گفت تورو دوس ندارم بخاطر اینه این کارا رو میکنم و منم بخاطر بچم و بی پولیم میموندم و هر بار میگفت تکرار نمیکنم اما میکرد و خلاصه سرتو درد آوردم همیشه عقده اینو داشت ک ی منشی زن یا دختر استخدام کنه اونم کجا تو آهن فروشیش!! درحالیکه هزارتا کارگر داره و می‌تونه پسر استخدام کنه الکی میگن پسرا ب حقوق کم راضی نمیشن دخترا میشن و می‌دونم هرکسی رو استخدام کنه درجا باهاش وارد رابطه میشه و اینک مثه پارسال علنی میشه و منم دیگه طاقت ناراحتی خودم و حرفای دیگرانو ندارم 😔😔 آگهی زده تو دیوار برا استخدام هزارتا دختر پیام دادن گفتن میایم محل کارتو نگاه کنیم نمی‌دونم رفتن یا نه اما بمن چیزی نمیگه منم می‌خوام قبل اینکه با خفت و خواری دست یکیو بگیره بیاره بیرونم کنه برم😔😔

چرا تو این همه وقت پس انداز مخفی نکردی پول جمع نکردی وضع شوهرت که خوبه

احمق بودم هرچی بهم میگفتن پس انداز کن فقط بلد بودم خرج بکنم😔

بگو خودم منشیت میشم دنبال کارم

هزار بار بهش گفتم قبول نمیکنه کرم داره کرررم 

میگه بدم میاد بیای جلو چشم اونهمه مرد

فقط میخواد با یکی باشه ک تو مغازشم باهاش عشقو حال کنه الهی ک درد بی درمون بگیره

اسی جان فقط میتونم بهت بگم هممون اشتباهاتی میکنیم و نباید انقدر خودتو سرزنش کنی و بخاطرش حالت بد باش ...

فعلا ک اون حالش خوبه چرا بد باشه من بدبخت شدم اون ک خوشه منم برم راحت تر میر ج نده بازی می‌کنه می‌ره زن میگیره خوشبخت میشه منو بچمم نظاره گر خوشبختیش 

اینه رسم دنیا😔💔

میدونی جریان چیه؟ ببین شوهر من پارسال بهم ی خیانت بزرگ کرد با ی زن مطلقه خراب وارد رابطه شده بود و م ...

ربطی به دوست داشتن یا نداشتن تو نداره ،شوهرت هوس بازه اونم در درجه بالا ،به نظرت آدمی هست که سرت هوو بیاره ؟ به نظرم فعلا دست نگه دار از این به بعد پول پس انداز کن وقتی میدونی میخوای از زندگیش بری انقد زندگیت عذاب آور نمیشه ،معلومه سنت زیاد نیست بچه ات هم کوچیکه ،نترس دیر نمیشه برای طلاق ولی سعی کن کار پیدا کنی ،بی هوا طلاق نگیر پوستت کنده میشه 

ربطی به دوست داشتن یا نداشتن تو نداره ،شوهرت هوس بازه اونم در درجه بالا ،به نظرت آدمی هست که سرت هوو ...

اره همه حرفات درسته، ۲۲ سالمه دخترم دو سالشه بمیرم براش الهی، الان اومد خونه جریانو بهش گفتم یهو گفتم من طلاق می‌خوام بعد گفت چته برای چی،؟ گفتم دیگه نمی‌خوام بیشتر از این مزاحمت بشم نمی‌خوام با کسی که دوسش نداری زندگی کنی من ضرر میکنم منم ک با ی بچه آواره خونه پدرم میشم منم ک اسم بیوه و مطلقه میاد روم با اینهمه راضی ام ب جدا شدن ازت چون نمیتونم با کسی ک دلش بامن نیست چشمش دنبال بقیه اس زندگی کنم دیگه فکر کردم آدم میشی اما نشدی بعد گفت بخدا آگهی رو حذف کردم برامم مهم نبوده طرف دختر باشه یا پسر منم دیگه گفتم در هر صورت من خسته شدم طلاقم بده ولی ماهانه ی مبلغی ب منو دخترم بده حتما 

بعد هی میگفت من دوست دارم الکی گفتم و ازین حرفا منم دیگه گفتم ولم کن بابا اگه دوسم داشتی بخاطر منم ک شده خیانت نمی‌کردی اما کردی ن ی بار هزار بار بعد هی اون پافشاری میکرد منم زیر بار نمی‌رفتم آخرش گفت باشه هرچی تو بگی طلاقت میدم منم دیگه هیچی نگفتم میخواستم جامو جدا بندازم نزاشت نمی‌دونم تو اون کله پوکش چی میگذره اما فقط میترسم همین وگرنه طلاق برام واجبه حیف نه پدرم اجازه میده بعد طلاق خونه مستقل داشته باشم ن پولی دارم ک رهن و اجاره بدم وگرنه اگع میشد نرم خونه بابام بعد طلاق دیگه عالی میشد