2777
2789
ببین عزیزم من برام دیگه ثابت شده فقط باید خدا بخواد وگرنه هرجای دنیا بری و هرکاری که انجام بدی هیچ ف ...

فداتون تورو خدا خیلی دعام کنین من سه ساله منتظرم میخوام دیگه برم برای سیکل آی وی اف 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداتون تورو خدا خیلی دعام کنین من سه ساله منتظرم میخوام دیگه برم برای سیکل آی وی اف

توکل کن به خدا منم یک هفته‌اس که انتقال دادم الان تو اوج ناامیدی بودم رفتم دو رکعت نماز خوندم وبرای تمام خانمهایی که چشم انتظارن از ته قلبم دعا کروم.

هیچ فرقی نداره، خدا بخواد همه جا میشه

دکترت هم باید خیلی حاذق ک قبلش مشکلاتت رو برطرف کرده باشه

استرس هم دشمن آی وی افه! وقتی انجام دادی استرس نداشته باش و همش ب جوابش فکر نکن

هیچکس رو در جریان ای وی اف قرار نده

هیچ فرقی نداره، خدا بخواد همه جا میشهدکترت هم باید خیلی حاذق ک قبلش مشکلاتت رو برطرف کرده باشهاسترس ...

تورو خدا دعام کنین سه ساله منتظرم دیگه میخوام برم واسه آی وی اف ولی موندم توی دولتی و خصوصیش بخوام برم خصوصی باید بلاخره جور کنیم هزینش و 

یعنی برم دولتی هم اگر دکتر خوب باشه خوبه ؟‌

صد در صد! فقط دکترت مهمه! بیمارستان هیچ تاثیری نداره! تو‌بیمارستان یه لقاح انجام میدن و جنین رو نگه میدارن و بعدش دیگه فقط انتقاله