2777
2789
عنوان

یه دکتر مو هشت تومان برام آب خورد 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 11126 بازدید | 235 پست
آره بعد از حمام وااای

پس دیگه باید بی خیال باشی چون هرراهی رو رفتی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بهترین کلینیک تزریق ویژه مشخص نیستا خودم سختمه

راستی هیر فیلر رو میگن حداقل ۴،بار باید تزریق بشه چرا ادامه ندادی فکر کنم بعدش هم ۶ ماه یکبار باید زد اگر دوره ا ش کامل بشه شاید تاثیر بذاره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

چاقاد شاما پالدارید 🙄🙄🙄🙄دروغاتو یه جور بساز دو نفر باور کنن

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

چاقاد شاما پالدارید 🙄🙄🙄🙄دروغاتو یه جور بساز دو نفر باور کنن

جان؟ با زبون شیرین فارسی حرف بزن متوجه بشم چی گفتی

خداراشکر که شوهرتون داره وخرجتون میکنه شوهر من که نه داره ونه خرج میکنه چی بگم همه چی برام شده حسرت ...

ای بابا این چیزارو میشنوم خیلی ناراحت میشم حداقل خرج دندونت رو بده

راستی هیر فیلر رو میگن حداقل ۴،بار باید تزریق بشه چرا ادامه ندادی فکر کنم بعدش هم ۶ ماه یکبار باید ز ...

پزشک من میگه هر نوع تزریق دو جلسه ی ماه بینش، تزریق نمیکنه ببینه کدوم بهتر جواب میده 

میگه نباید به ی نوع تزریق عادت داد ممکنه دیگه جواب نده 

من هر تزریق رو دو جلسه انجام میدم