خانوما اگه ب تاپیکای قلبم نگاه کنید همش راجع به مشکلاتم با شوهرمه و تمام زندگیم شده استرس شده غصه خوردن شده فکر ب گذشته حرص خوردن😔😔 الانم با خودخواهی تمام تصمیم گرفتم جدا بشم بلخرع بعد کلی خیانت بعد کلی بی محبتی و نامردی 💔 فقط از خودم خیلی بدم میاد خیلی میدونید چرا چون من میدونستم شوهرم دوسم نداره میدونستم خیانت کاره اما بچه آوردم 😭😭 تا الانم ک موندم بخاطر عذاب وجدانی بود ک واسه بچه طفل معصومم داشتم دلم خیلی گرفته دیگه مطمن شدم شوهرم هیچوقت برای من شوهر نمیشه دیگه مطمن شدم خدا عدل ندارع هیچوقت زندگی منو درست نمیکنه و اینو پذیرفتم ک خونه و زندگی که کلی براش ذوق داشتم سالهاست من خانوم این زندگی بودمو رها کنم و بدم دست یکی دیگه چون من هرکاری هم بکنم نمیتونم ب زور تو دل شوهر نامردم جا بشم و فقط دارم له میشم
باور کنید شرایط طلاق هم ندارم کلی مشکلات دارم کلی فامیل آشغال دارم ک از بچگیمم منو دوس نداشتن ب خودم و زندگیم حسادت میکردن و همش منتظر طلاق من بودن میدونم خوشحال میشن میدونم دل پدر مادرم میشکنه اما چاره ای ندارم😔😔 پول ندارم درآمد ندارم وضع بابامم خوب نیست نمیدونم چکار کنم برام دعا کنید تورو خدا