2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم اونایی ک با بچه طلاق گرفتید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 46 پست
عزیزم خیلی برات ناراحت شدم خودم طلاق گرفتم البته من بچه ندارم تمام حق و حقوقم بخشیدم در ازای طلاق تا ...

خوبه ک بچه نداری خداروشکر من همه بدبختیم بکنه😔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چاره ای نداری خب کجا بری با بچه؟؟

میرم خونه بابام دروغه ک راهم نده یا بیرونم کنه اما وضع مالیش خوب نیست ورشکست شده تازگیا دوتا خواهر و ی برادر کوچیکم دارم که اونام خرج دارن من نمی‌دونم با ی بچه چجوری برم سربارشون بشم😔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نرو

پس کجا برم😔 می‌خوام بهش بگم ماهانه ی مبلغی برام واریز کنه ک خرج خودمو بچه کنم نمی‌دونم قبول می‌کنه یا نه دعا کن قبول کنه حداقل بس پولی نکشم

پس کجا برم😔 می‌خوام بهش بگم ماهانه ی مبلغی برام واریز کنه ک خرج خودمو بچه کنم نمی‌دونم قبول می‌کنه ...

مهریه میتونی بگیری؟ماهانه چقد میخواد بهت بده که مشکل مالی نداشته باشی؟دو روز دیگه ازدواج میکنه دیگه بهتون پول نمیده ،بدون مهریه جدانشو 

عزیزم با این شرایطی که شما میگی صبر کن 

صبر کن صبر کن برای خراب کردن و طلاق همیشه وقت هست 

بی خیال کارای شوهرت شو گوشیشو جست و جو نکن با زن تو خیابون دیدیش خودتو بزن به ندیدن 

تا یه فرجی بشه 

مهریه ت ر‌ بذار اجرا بچه رم بنداز سرش یه مدت بگو به شرطی نگهش میدارم که خونه بگیری برام و پول خوب وا ...

مهریه هیچی گیرم نمیاد یبار اجرا گذاشتم هرچی داره بنام مادرش کرده بچه رو هم هرگز نمیندازم سرش انقد بی رحم نیستم هنوز دو سالشه ب شدت وابسته کنه

اما بهش میگم ک بهم پول بده ماهانه خونه رو دیگه نمی‌دونم بگیره یا نه 

عزیزم با این شرایطی که شما میگی صبر کن صبر کن صبر کن برای خراب کردن و طلاق همیشه وقت هست بی خیال کار ...

نمیتونم😔😔 دیگه نمیتونم فقط دعا کنید شرطامو قبول کنه

شرطام اینه ک ماهانه پولی برام واریز کنه بابت خرجی مون 

و اینکه بچمو ازم نگیره فقط بیاد ببینتش و بره 

چرا شوهرت رو نادیده نمیگیری؟؟؟؟؟

خیانت کنه به درک

داره ب خودش خیانت میکنه نه به شما

از دل و ذهن خودت بیرونش کن.

الان شرایط طلاق رو نداری

اول مستقل شو 

بعد بگو طلاق.

شما حتی طلاقم بگیرید باز سر ۶ ماه برمیگردی.

چرا شوهرتون رو اینقدر برای خودتون بزرگ کردید؟؟؟

فکر کنید پدرتون هس

پدر بد باید احترامش کنی و نمیتونی طلاق بگیری.

شما ب همسرتون وابسته هستید وگرنه خیانتش رو اصلن نمیدیدید. مرد خائن رو باید ندید

روی مرد خائن باید رید نه اینکه طلاق بگیری ک زودی زن بگیرن

فکر خودت و دخترت باش.از پول شوهرت کاملن استفاده کن‌

برو بیرون 

کلی دوست پیدا کن.

حتما حتما حتما برو باشگاه

مهریه میتونی بگیری؟ماهانه چقد میخواد بهت بده که مشکل مالی نداشته باشی؟دو روز دیگه ازدواج میکنه دیگه ...

نمی‌دونم چکار کنم 😔😔😔 دیگه بعد طلاق میرم دنبال ی کاری حالت یا کاسبی یا کارای خدماتی 

نمیتونم😔😔 دیگه نمیتونم فقط دعا کنید شرطامو قبول کنهشرطام اینه ک ماهانه پولی برام واریز کنه بابت خر ...

خب من فکر میکنم دوستت داره شوهرت ولی دست خودش نیست این زن بازی و تو ذاتشه 

ریشه در کودکیش داره حتما پدرش خیانت کار بوده یا عمو یا پدر  بزرگ 

ولش کن شرط نذار راه باز نکن برای کسای دیگه 

چرا شوهرت رو نادیده نمیگیری؟؟؟؟؟خیانت کنه به درکداره ب خودش خیانت میکنه نه به شمااز دل و ذهن خودت بی ...

نمیشه عزیزم😔😔 دیگه تحمل خیانت دیدن ندارم آرامش ندارم منم از اینکه بره زن بگیره حرصم می‌گرفت میگفتم بزار من بمونم ک زن نگیره اما دارم با خودم لج میکنم اون منو دوس نداره و زوری ام نمیشه تو دل کسی جا شد