2777
2789

از اول کار کرده و کمک خرجشون بوده و بعد هم خیلی بشون رو داده (تا جایی که کرایه ماشین رفت و برگشت همشونو داده بود بیان عروسی و عقدمون،،بعد عروسی مون دعوت شون کردم جاریم گفت شوهر ت کرایه ماشین مونو بده میایم ،،،شوهرم خودش ب مادرش پول میداده عیدی بده بمن ،،برادر شوهرام ازش قرض میگیرن یا کلا پس نمیدن یا بزور پس میدن و...)

حالام شوهرم مغازه پوشاک فروشی داره هر بار یکیشون میگن برام فلان لباس و بیار پولشو می‌دیم و هیچ وقت ندادن

جاریمم ک با اونا زندگی می‌کنه چند وقت پیش ب شوهرم گفت ی شلوار برای داداشت بیار من پولشو میدم

بردیم شوهرم گفت پولشو تو میدی گفت ن من ندارم

چند روز پیش ب شوهرم گفت ی شومیز برای دخترم بیار پولشو میدم (۱۰۰/۱۰۰)نمی‌ده

حالا باز شوهرم میخواد ببره

همین دو هفته اخیر برای مادرش دو بار برده هربار بجای اینکه پول قبلی و بده گفته فلان چیز و بیار پولشو میدم و نمی‌ده

دارم از حرص میترکم

بارها و بارها ب روش های مختلف ب شوهرم گفتم ولی باز انجامیده

منم قسم خوردم جلو خودش دیگه کاریش ندارم

حالا اول بگین ب نظرتون حق دارم ناراحت شم و بم بر بخوره(فقط بحث پولش نیست بخدا علنن خرش میکنم)

و جای من بودید چ کار می کردین

من راهی برام نمونده تصمیم گرفت م قطع رابطه کنم یا خیلی کم برم مثلاً سالی دو سه بار 

تاحالا هر هفته میرفتم

لطفاً حاشیه نرین جواب سوالات و بدین فقط 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

یجا دیگ باج ندین و تمومش کنین حتی ب قهر و جنگ رسید تمومش کنین

تمام رفتار های بقیه بستگی ب برخورد خود ما داره

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا بیخیال شو رها کن ،به خودت رحم نمیکنی به طفل معصومت که شیرت رو میخوره رحم کن چقدحساب کتاب چقد جنگ وجدال چقد نشخوارفکری بابا برو تاپیکات رو سربزن ببین چندبارنوشتی شوهرم روز عروسیمون دربست گرفت بعد جاریم رو دعوت کردم  گف پول کرایه بدین ومادرشوهرعیدی ازشوهرم گرفت دادبه من ،حیف عمرو اعصابت نیست به خدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟چندساله داری حرص پول رو میخوری امامیبینی نتیجه ی عکس داده شوهرت همین که توحرص میخوری انقد کیف میکنه که ضرری بهش وارد میشه رو اصلا حس نمیکنه هرچی بیشتر حرص بخوری اون بیشترانجام میده چون طبق تعریفات فوق العاده لجبازه ،من وظیفم دونستم بهت بگم قبلا هم بهت گفتم شوهرت رو این رفتارت حساس شده سعی کن حساسیتش رو رفع کنی اما شما بدتر وبدتر...

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

یجا دیگ باج ندین و تمومش کنین حتی ب قهر و جنگ رسید تمومش کنینتمام رفتار های بقیه بستگی ب برخورد خود ...

شوهر مه

درستم نمیشه

من چکار کنم بنظرتون 

کاملا حق داری کاملاااااااجلوی شوهرت وایسو سفتهر کی بهتون گفت لباس بیار شماره کارت بفرست براش بگو چک ...

ب من ک نمیگن ب شوهرم میگن

و اینکه من چرا خودمو خراب کنم