2777
2789

متنفرم از خودم متنفر تا میام ی چیز بگم گریه میکنم نمیتونم حرفمو بزنم همش مسخرم میکنن بخاطر این 

الان زنگ زدم بابام میگم بابا شرمنده من امسال نتونستم برات چیزی بخرم یهو گریم گرفت نتونستم حرف بزنم گلو بسته شده بود گوشیو قطع کردم مطمئنم حال بابامم بد شد اصلا با شوعرم دعوام میشه فوری گریه میکنم تا میام از خودم دفاع کنم گریه میکنم

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وایی تو منییی یا من تواممم 

قبلا اینطوری بودم البته الان خیلی بهتر شدم فوق العاده احساساتی و زودرنجج تا میخاستم حرف بزنم گریم میگرفف بقیه فک میکردن لوسم دیگگ بدم میومد اصن حرف بزنم حالم بد میشد خیلی باخودم کاررر کردم ک بهتر شدم

:))

الهیی قربون دلت برم🥺❤منم بودم برای این قضیه ی بابا گریه میکردم و اشکم در میومد

اما کلا از قبل سعی کن به صحبتات فک کنی و چند بار تکرارش کنی و اگه گریه ای داری قبلش بکن💔راهکار خودم همینه فقط💔😅

بس که دلت پاک و بی ریا هست این ضعف نیست این نشون از یه ادمی داره که بسیار مهربون و دلپاکه

نه عزیزم این ضعفه

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
بس که دلت پاک و بی ریا هست این ضعف نیست این نشون از یه ادمی داره که بسیار مهربون و دلپاکه

نمیخوام اصلا من خیلی ضعیف دیده میشم با این کارام

وایی تو منییی یا من تواممم قبلا اینطوری بودم البته الان خیلی بهتر شدم فوق العاده احساساتی و زودرنجج ...

من از اول همین بودم نتونستم درست بشم 

الهیی قربون دلت برم🥺❤منم بودم برای این قضیه ی بابا گریه میکردم و اشکم در میومداما کلا از قبل سعی کن ...

نمیشه بخدا هرچقدرم از قبلش گریه کنم موقع حرف زدن انگار چندساله گریه نکردم