من نمیدونم ایرانیا کی کاربرد استوری رو یاد میگیرن🤕
من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂 آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
امروز برنامه معتبر طلاین که از بازار و مایکت قابل دانلوده مناسبت روز پدر9سوت طلا معادل۵۰هزار هدیه میده و به ازای هر دعوتی 9سوت ددیگه بهتون اضافه میشه،بدون کد معرف هدیه نمیده حتما بزنید ثبت نامشم خیلی سریع و راحته
خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞