2777
2789
عنوان

اگه زن داشتید زنتون در حد چت عادی با کسی که

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 85 پست
گیرم که دختره بهش حس عمو دایی داشته اون عمو و دایی هم آیا نسبت بهش همبن حسو داشته یا داشته براش پلن ...

اخ دقیقا اومده براش ازعشقش گفته خنده داره قشنگ برام خیلی خوب طرفو گیر آورده که پلن بچینه براش 😏😏😏😏😏

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
کتک میخوره و از چشمم برا همیشه میافته

شما خودت مردی اومدی تو سایت زنونه 🤮🤮🤮🤮

انشالله یکی پیدا بشه حال خودتو بیاره سرجاش 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐😐😐الان زن داری؟ بمیرم برای دل زنت خدا بهش صبر ایوب بده و چشاشو باز کنه که با چه کسی ازدواج کرده

خودش تو سایت زنونه ولوعه بعد زرم می زنه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
😐😐😐الان زن داری؟ بمیرم برای دل زنت خدا بهش صبر ایوب بده و چشاشو باز کنه که با چه کسی ازدواج کرده

طفلک گناه داره .مجردم البته . پیشاپیش گناه داره

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

عزیز من شوهر ندارم برا خودم نپرسیدم برا فامیلمون بودفک کنم مرده درددل کرده از کسی که دوسش داره گفته

من ازت یه سوال پرسیدم خودت شوهرداشتی بایکی بزرگترین می‌کرد میگف حس خاله وعمه دارم حتی برای یک هفته قبول میکردی ازش ؟

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
حاجی منظورم از عمو دایی این بود که مثلا حس عشقی و اینا نداشته

خب کی باور میکنه این و ؟

فکر کن جریان بر عکس بود مثلا همسرت با یه شخصی صحبت می‌کرد و میگفت حسم مثل خاله عمه س😐

چه میدونی حس اون مرد هم همینطوری بوده حس عاشقی و لاس زدن و فلان نداشته باشه ؟

شما خودت مردی اومدی تو سایت زنونه 🤮🤮🤮🤮انشالله یکی پیدا بشه حال خودتو بیاره سرجاش

تجربه خوبی داره این سایت . 

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

اهمیت نده عزیزمهمه تغیر میکنن و دست از تعصب کورکورانه برمیدارن ولی یکی زودتر یکی دیرتر

زنها باید زودتر ارزش خودشون بفهمند و با همچین مردایی ازدواج نکنند

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
به هرحال این حسی نداشته و دیگه وقتی شوهرش فهمیده اصلا ارتباطی نداشته

تو اول سوال منو ج بده درمورد شوهرت اگه شوهرداشتی این مسئله رو قبول میکردی ؟

طفلک گناه داره .مجردم البته . پیشاپیش گناه داره

خدارو هزار هزار مرتبه شکر که زن نداری 

خودت داری میگی طفلک گناه داره

پس اخلاقت رو رفتارت رو درست کن لامصب 

چهارتا کتاب بخون 

ذهنت رو بازتر کن 

خودت تو سایت زنونه که هر موضوعی هست داری میچرخی

بعد سر همچین موضوعی کتک؟؟؟! 

جناب شما به هیچ عنوان تحت هیچ شرایطی اجازه اینکه دست رو کسی مخصوصا همسرتون بلند کنید ندارید 

یاد بگیر این موضوع رو!