2777
2789
عنوان

اگه زن داشتید زنتون در حد چت عادی با کسی که

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 85 پست
مردا رو چی،میشه زد لهشون کرد؟🤌 البته واسه تربیت😔😐

بله اونا هم اگه نامرد بی معرفت باشن باید توسط یه بزرگ تر تربیت بشن

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

جواب این موجود معلوم الحال محمد کاظم رو ندید

در بهترین حالت یه نوجوون بدسرپرسته که اشتباهی به جای شاد اومده نی نی سایت

محلش نذارین خودش میره

حتی رغبت نکردم روش ریپ بزنم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جواب این موجود معلوم الحال محمد کاظم رو ندیددر بهترین حالت یه نوجوون بدسرپرسته که اشتباهی به جای شاد ...

تو خوبی خوب سرپرست

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

جواب این موجود معلوم الحال محمد کاظم رو ندیددر بهترین حالت یه نوجوون بدسرپرسته که اشتباهی به جای شاد ...

ازین سایت برو جات این جا نیست

چون به نظرم . درست تربیت نشده . همسر عزیزه ولی تربیتش عزیز تره

ی پیشنهاد دارم تو فعلا زن نگیر 😂

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
مگه از شوهر کسی به زن نزدیکتره که به عمو ودایی وهمکار غریبه در دل کنه خیلی کار بدیه

مردِ اومده درد دل

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              

من خودم بدم میاد حتی پسر عموم کلیپ تواینستا می‌فرسته باز نمی کنم خوشم نمیاد یه بار جلو شوهرم باز کردم فکر کردم مثل همیشه کلیپ خواهره ولی آهنگ دختر عموروخوند خوشم نیومد جلو شوهرم معذب شدم البته اون بنده خدا تو این فاضا نیست پسر عموم

نه تو می مانی ونه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی