2777
2789
عنوان

اگه زن داشتید زنتون در حد چت عادی با کسی که

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 85 پست
اون درد و دل کرده یا تو ؟این فرق داره هانمی‌تونستی با شوهرت در جریان بزاری ؟ از اولین پیام

عزیز من شوهر ندارم برا خودم نپرسیدم برا فامیلمون بود

فک کنم مرده درددل کرده از کسی که دوسش داره گفته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو فرهنگ های مختلف واقعا فرق داره برخورد ها

ولی بنظر خودم مشکلی نداره ولی ادم بهتره خودش زیاد اهمیت نده به این چت با عمو دایی دوست و فلان بهمانو

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
کتک میخوره و از چشمم برا همیشه میافته

کاش می‌تونستم فوشت بدم مگه هزار سال پیش؟

برا چی باید دختر مردم و کتک بزنی ؟برا ی چت 

تو اگه مردی محبتت باید بیشتر بشه 

کاش این سایت قوانین نداشت هرچی می‌تونستم میگفتم 

چقدر. اعصبانی شدم از دستت

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
من می‌بخشم😂

چنداشته؟ اگه نوجونی که مطمئنم هستی حس آدم متاهل فرق داره ومطمئن باش نه هیچ زنی نه هیچ مردی ازاین مسئله نمیگذره 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
خیلی یه جوریه حس دایی و عمو چه صیغه ایه ؟درد و دل با یه مرد دیگه یعنی چی؟یه جای کار نمیلنگه بنظرت ؟

مردِ اومده درد و دل

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
کاش می‌تونستم فوشت بدم مگه هزار سال پیش؟برا چی باید دختر مردم و کتک بزنی ؟برا ی چت تو اگه مردی محبتت ...

اهمیت نده عزیزم

همه تغیر میکنن و دست از تعصب کورکورانه برمیدارن ولی یکی زودتر یکی دیرتر

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
یعنی مثلا درمورد یه مشکلش گفته باشه خوب نیست؟

نه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

اون خانم باید چت با مردا رو بذاره کنار

لازم نیست به همسرشم حرفی بزنه

بهرحال احمقانه اس بری پیج شوهرتو بدی به کسی همون ادم می تونه به بهانه لو دادن چت به همسر کلی چیز دیگه بخواد 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
کاش می‌تونستم فوشت بدم مگه هزار سال پیش؟برا چی باید دختر مردم و کتک بزنی ؟برا ی چت تو اگه مردی محبتت ...

با چوب مسواک کتک میزنن . چوب مسواک نرم هستش . و در ضمن کتک جوریه که قرمز نشه بدن 

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .