2777
2789

حس عمو یا دایی مثلا بهش داشته بدون حس و بیشتر درمورد کاری و درددل حرف زده باشه چندروز

به اونم گفته که شوهر داره اسمتونم گفته پیجشم حتی داده به طرف حرف بزنه میبخشینش؟ اصلا رو حساب خیانتو اینا نبوده باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشم نمیومد با کسی دردودل کنه

بحث کاری و معمولی فرق داره

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

تفکرات هر قوم و گروهی ی جوریه

دو نفرو میشناسم از هم طلاق گرفتند دختر مذهبی بود پسره برعکس

دختر بدش میومد با پسری جز شوهرش حرف بزنه

پسره میگف تو باید با رفیقای من برقصی

ی فامیل دیگ هم میشناسم دختراشون با عمو و دایی واقعیشون حرف نمی‌زنند چون شوهرشون بدشون میاد

ولی من انتظار دارم شوهرم درک کنه 

البته من درد و دل نمیکنم فقط در حدی که کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              

نه اصلاااااااااا نمیخشم اصلاااااا عین خیانته غریبه غریبه اس عمو ودایی واقعی نیس .درضمن خودت قضیه برعکس بود شوهرت بایکی بزرگترازخودش چت می‌کرد میگف حس عمه وخاله دارم میبخشیدی ؟

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

همین که میگی حس عمو داشته و گفته شوهر داره و پیجشم داده و دیگه همین یکبار بوده ....یعنی یه جای کار میلنگه و اون حس آنچنان عمویی هم نبوده 

اما اینکه می‌بخشم یا نه ؟ می‌بخشم 

فقط اگه هنوز شوهرت نمیدونه و موضوع در مورد خودته بهش میگی بهتره

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

یعنی مثلا درمورد یه مشکلش گفته باشه خوب نیست؟

اون درد و دل کرده یا تو ؟

این فرق داره ها

نمی‌تونستی با شوهرت در جریان بزاری ؟ از اولین پیام 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
نه اصلاااااااااا نمیخشم اصلاااااا عین خیانته غریبه غریبه اس عمو ودایی واقعی نیس .درضمن خودت قضیه برع ...

من می‌بخشم😂

همین که میگی حس عمو داشته و گفته شوهر داره و پیجشم داده و دیگه همین یکبار بوده ....یعنی یه جای کار م ...

من اصلا شوهر ندارم برا فامیلمون پرسیدم

منظورم این بود که حس خاصی نداشته و اگه میخواست مخفی کاری کنه پیجشو نمیداد که شوهرش و همه توشن