2777
2789
عنوان

زنای قدیمی آزادی بیشتری داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 73 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا همین مادربزرگم که ۳ نصف شب هم بیرون بوده یه شب من ساعت ۷ برگشتم خونه چون زمستان بود هوا تاریک ...

بگو مادربزرگ تو که کلی اون موقع آتیش سوزوندی دیگه چرا اینو میگی 🤣

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

اره دقیقا

یه بار به دوستم گفتم

بسیارررر راحت بودن

درسته شاید یسری حق تحصیل و کار نداشتن

یا شوهرشون زورگو بود

ولی مگه چند درصدشون اینطوری بودن؟؟؟؟

همشون؟؟؟

قطعا نه

الان زن بیچاره

بیرون خونه کار میکنه

میاد خونه کار میکنه

بچه داری میکنه

بچه میاره

بعد زر زر ببخشید مرده رو هم باید تحمل کنن

مردا اصلا دیگ مثل قدیم نیستن بچه ان رسما

قدیم یارو خرج یه خانواده رو میداد خرج زنشو میداد

زنه میشست خونه

جامعه امن

بچه رو میفرستادن حیاط بازی میکرد با همسایه ها

خودشم میشست چایی میخورد با بقیه

زنهای قدیم نه سواد درست و درمون داشتن، نه اختیاری از خودشون داشتن.تنها هنرشون زاییدن بچه و غذا پختن ...

مادره من یک زن عامی  روستازاده هست حتی سواد پایه رو نداره..

تمام فرزندانش تحصیل کرده و موفق هستن و من ب عنوان کوچکترین فرد خانواده بهترین دوستم و مشاورم تو زندگیم مادرم هست.حتی تو محیط کاریم ب مشکل بربخورم مادرم راهنمایم میکنه.

با احترام حرفتون رو قبول ندارم

عشق ممنوعه❤️‍🩹
عموی من چند روز بعد ازدواجش برای کار پا میشه میره کویت بعد زن عموم و میسپاره دست دو تا از پسر خاله ه ...

قدیما خیلی ساده دل بودن الان مگه میشه پیش پسرخاله خوابید اصلا😂😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
همین الانم تو دهات میتونی نصف شب بری بیرون البته اگه سگ ها نخورنت😂

نبابا الان خیلی جو بد شده از یه بنده خدایی شنیده بودم تو روستای مادریم دختر پسرا میرن تو جنگل و داستان و غیره 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
اون موقع دوست پسر داشتن که هیچ تازه ازش حامله هم میشدن مامابزرگم تعریف میکرد یه روز مهمان داشتیم بعد ...

دیگه چی!!! مادر بزرگت کجا بوده که اینقدر هرزگی عادی بوده..اون موقع اکر دختر بی شوهر حامله میشد بابا وداداشاش سرشو میبریدن..یا اگر زنده میموند به زور میدادنش به همون پسره

پارسا پسرمامان😍

تو مناطق روستایی لرستان اصلا تو روستا چادر جا نیوفتاده مگه کسی دوست داشته باشه تو شهر چادر بپوشه مدارس تا قبل دبیرستان مختلط در خونه ها بسته نیست زن و مرد نداره به هم دست میدن

نبابا الان خیلی جو بد شده از یه بنده خدایی شنیده بودم تو روستای مادریم دختر پسرا میرن تو جنگل و داست ...

خب چه ربطی به حرف من داشت؟ اونا خرابن منظور من این بود که روستا امنیت بیشتره شب ها

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
دیگه چی!!! مادر بزرگت کجا بوده که اینقدر هرزگی عادی بوده..اون موقع اکر دختر بی شوهر حامله میشد بابا ...

واقعا یه چیزایی میگن که حس میکنم دارن سال ۲۰۵۰ میلادی به بعد اروپا رو تصور میکنن🤣

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿