2777
2789
عنوان

زنای قدیمی آزادی بیشتری داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 73 پست
دقیقا برای من تعریف کرد یه بار مامانبزرگم که اره ما موهامون رو میبافتیم و فلان ۵ دقیقه بعد برگشت به ...

حقیقتش اینه قدیم مردم حیای بیشتری داشتن الان زمونه بد شده واقعا زن و مرد متاهل

دختر و پسر با شوگر 

به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد به عقیده من حجاب میتونه یه مانعی باشه آدمهای بی حیا که امروزه به اسم بابا راحت باش و آزاد باش پیش من و نمیدونم من جای پدرتم جا ی نمیدونم کیتم البته نمیگم همه ولی چون خیلی از این گرگ صفتا تو پوست همین حرف ها قایم میشن آدم بهتر از روز اول حواسش به خودش باشه زیبایی هاشو نباید به هرکسی نشون بده زیبایی نمایان بشه خیلیا حریص میشن که به دستش بیارن بعضیام به هر طریقی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
تو مناطق روستایی لرستان اصلا تو روستا چادر جا نیوفتاده مگه کسی دوست داشته باشه تو شهر چادر بپوشه مدا ...

توی کرمانشاه هم اینجوریع خب

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چنتا مسیله هست اینکه کجا زندگی میکردن که ساعت سه رفته بیرون روستاشون بوده خوب طبیعتا روستا همه همو میشناسن و امکان تعرض کمتره دوم اینکه خانومها اکثرشون مقیدات مذهبیو شرعی ‌یا لااقل عرفیوخودبخود  رعایت میکردن مثلا دوست نمی‌شدن ولی الان بعضیا اینجور نیستن خونواده ها نگران میشن در مورد سیگار هم چیز مضریه اونزمان احتمالا  چون از نظر شرعی مشکلی نداشته  بخاطر همین مسیله کاریشون نداشتن 

اره دقیقایه بار به دوستم گفتمبسیارررر راحت بودندرسته شاید یسری حق تحصیل و کار نداشتنیا شوهرشون زورگو ...

همینو بگو مگه همه ی مردا دست بزن داشتن ؟ 

اون موقع هم که اینستاگرام نبوده زنا همش تو کوچه بودن بچه ها هم همش تو کوچه برا خودشون بزرگ شدن 

مادربزرگم تعریف میکنه میگه شبای تابستون تا ساعت ۲ زنا تو کوچه مینشستن

اسی حتما مادر بزرگت زمان شاه رو میگه بعد از اون که اوضاع داغون شد

انقلاب باعث نغییر عرف نشد باعث تغییر حکومت شد

ازادی که ما ندریم حالا راج بیرون رفتن وسیگار که اشاره شد  تقصیر حکومت نیس 

قدیما خیلی ساده دل بودن الان مگه میشه پیش پسرخاله خوابید اصلا😂😂

آره واقعا ناموس پرست بودن الان دست بخوره ی میس کال بنداز رو گوشی پسر خاله اگه نگفت فردا مامانم نیست خونمون خالیه بیا 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔
همینو بگو مگه همه ی مردا دست بزن داشتن ؟ اون موقع هم که اینستاگرام نبوده زنا همش تو کوچه بودن بچه ها ...

خب الان خانما باکلاس شدن تو کوچه نمیشینن وگرنه کسی جلوشونو نگرفته😂 این ازادی نیست فرهنگ عوض شده

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
چنتا مسیله هست اینکه کجا زندگی میکردن که ساعت سه رفته بیرون روستاشون بوده خوب طبیعتا روستا همه همو م ...

روستا نبودن تو شهر 

بعدشم اون موقع تو شهر کسی میخواست چیز بخوره یه جای مخصوص داشتن که می‌رفت اون جا 

با اون حالت تو شهر نمیگشتن 

پس شهر هم امن بوده که زنا هر وقت دلشون میخواست میزدن بیرون

همینو بگو مگه همه ی مردا دست بزن داشتن ؟ اون موقع هم که اینستاگرام نبوده زنا همش تو کوچه بودن بچه ها ...

اصلا قدیم عشق و حالی بوده عزیزم!

نبین یسری مینالن

هنوزم کلییییی زن هستن کتک میخورن بیچاره ها

تازه همزمانش نان اور خانواده هم هستن !!!

مادر من کل نوجوونیم رو زهر کرد 

با این سن بیست و چند سال هنوز میرم بیرون زنگ میزنه پیگیره

بعد میگفت خودش توی ۱۹ سالگی سال اول دانشجویی با دوستان پاشدن رفتن گردش مشهد

بعدم تصمیم میگیرن یه شب 

ک شب احیا باشه پاشن برن قم و جمکران بگردن😐😐😐

فک کن یه دختر

اونزمان

راحت شبونه با دوستاش زده بیرون توی ۱۹ سالگی

ما توی بیست و خرده ایی باید جواب پس بدیم