2777
2789
عنوان

خواهر شووووووهرررررررررر

1157 بازدید | 64 پست

امروز ظهر همسرم اومد خونه . تو راه ک میومده خواهرش زنگ زده فهمیده ک میخواد بیاد خونه گفته بیا دنبال من باهم بریم خونه شما من تنهام و ....

بهم پیام داد ک خواهرمم میارم و...

من کلی ب خودم رسیده بودم چون کم پیش میاد ناهار بیاد خونه...

رفتم لباسمو عوض کردم ک پیش خواهرش بد نباشه..

یه پیرهن بلند پوشیدم ...

تا اومدن 

دیدم خواهر شوهر کتش رو  آورد ...   

یکم نشست گفت گرمه خونه تون    شومیز تنش بود اونو در آورد با یه تاپ نشست راحت...

قشنگگگگ سینه هاش بیرون بود... 

اصلا همسرم خودش جا خورده بود 

یعنی از وقتی عمل کرده همش لباسایی میپوشه که سینه ش معلوم باشه.

ولی امروز واقعا دیگه افتضاااااح بود...

کل سینه هاش بیرون بود...   

من هی به همسرم نگاه کردم اخم میکردم بهش 

اونم معذب بود 

خواهرش هی میگفت چیه پکری ...چته هی تنه میزد بهش 

چقد آدما عجیب غریب شدن.. اصلا همچین آدمی نبودا اصلااااااا....   تو این سن افتاده دنبال عمل و کارهای زیبایی ... 

زیادم نموند ناهار خوردیم گفت میرم 

همسرم برد رسوندش...

من هی تا برگرده خودمو خوردم 

همین ک اومد تو شروع کردم ... گفتم باااااید بهش بگیرید باید بگیییییییی که اینجوری لباس نپوشه... باید بگیییییی    شما که  آنقدر صمیمی اید.

گفت چی بگم اخهههه  نمیگم

آنقدر بحث کردیم  که دیگه گفت غلط کردم اومدم پاشد رفت... 

حالا میگه میخوام ساعت هفت بیام و دیگه چیزی نگو و..... 

به نظرتون خودم بگم به خواهره 

بگم من خودم روم نمیشه اینجوری بپوشم تو خونه🥶🥶🥶🥶🥶🥶

واقعا میخوام بگم...

یعنی اگه میدیدین باورتون نمیشد 

واقعا منتظرم بیاد جلو چشم خودش بگم ... 

ببینه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرت مقصر نبوده عزیزم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
حرص نخور خاهرشه😐چرا حسودی میکنی

😮😲😲😲😳

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

خب حالا لباس لختی بپوشه جلو داداشش چی میشه مگه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

کارت اشتباه بوده به شوهرت گیر دادی،آخه اون بیچاره چی بگه؟

خواهره مگه خودش عقل نداره؟شعورش نمیرسه ،مردم رسما رد دادن

مادرشوهرت یا خواهر دیگه ای اگه داره بهش تذکر بده

یا اون شوهر سیب زمینی صفتش.....

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞