2777
2789
عنوان

خواهر شووووووهرررررررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 1732 بازدید | 85 پست
خوب شاید اون لحظه مشکلس داشته خیلی گرمش بوده یا هرچی دست خودش نبوده خوب بود سرخود کولر اینا روشن میک ...

اصلا هم عادت ندارن...

خونه اصلا گرم نبود معمولی بود اون لباسی ام ک در آورد لباس گرمی نبود...

ببین همسر من تو آشپزخونه بود اومد دیدش برگشت فکر کرده بود داره لباس عوض میکنه بعد دوباره اومد خودش اصلا تعجب کرده بود خودش گفت فکر کردم میخواد لباسشو عوض کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا هم عادت ندارن...خونه اصلا گرم نبود معمولی بود اون لباسی ام ک در آورد لباس گرمی نبود...ببین همسر ...

مطمئنی لج ولجبازی نداره باهات خواهرش، حق داری چطور همسرت به شما گیر بده بعد شما به خواهرش گیر ندی،فایده هم نداره چون زور مردا بیشتر،باز برعکس شما من زن داداشم این کاراو می کنه خودشو نمایان می کنه براهمسرم گپ وگفت می زنه ،شما که خواهرش محرمی،ببین اگر کارشو تلافی کنی دق می کنه مطمئن باش،به نظرم تو زندگیش خیلی کمبود داره که با نشون دادن سینه هاش می خواسته تو رو حساس کن وارامشتو به هم بزن

اشباهت گردنش ننداختم گفتم بهش بگو فقط...یعنی چی خودم اونجوری بپوشم مگه رقابت با خواهرش میخوام بکنم؟؟ ...

رقابت چیه ، چون گفتی خودت نمیپوشی میگم این یه جاهن اشتباه کردی ، بهتره واسه شوهرت لباس اونجوری بپوشی

اصلا هم عادت ندارن...خونه اصلا گرم نبود معمولی بود اون لباسی ام ک در آورد لباس گرمی نبود...ببین همسر ...

چن سالشه خواهر شوهرت؟

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

جاری من هم چند شب پیش خیلی بد لباس پوشیده بوده جلوی شوهرم و اون یکی برادر شوهرام.

بلوز کوتاه و شلوار تنننننگ😡

ولی اصلا روم نمیشه بهش چیزی بگم یا پیام بدم

جواهر جان اگه پیام دادی به خواهرشوهرت متنش را بذار من ایده بگیرم

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻

هرچی از خانواده شوهر به شوهرت بگی زبونشون لال گوششون کر میشه همشم میگن حرف خانواده منو نکن 

ولی بیا بحث خانواده خودت باشه تا نصف شب همش از. خانوادت میگن

ب نظر من اصلا به خواهرشم چیزی نگو خودتو کوچیک نکن خواهرشه دیگ خراب ک نیس بیاد با برادرش ...

جاری من هم چند شب پیش خیلی بد لباس پوشیده بوده جلوی شوهرم و اون یکی برادر شوهرام.بلوز کوتاه و شلوار ...

جاری من با سنش خیلی بزرگه شبیه طاقچه میمونه همیشه هم شلوار خیلی تنگ و کوتاه ک پاهاش دو سه سانت بیرون  با بولیز کوتاه ک‌ میمونه رو نافش

اولا خیلی ناراحت میشدم هی با شوهرم دعوا میکردم ک اون اونجا باشه من نمیرم ولی دیدم شوهرم حرف گوش کن نیس منم عین خودش لباس پوشیدم الان خیلی رعایت میکنه تمیز میپوشه ک منم تمیز بپوشم ولی بیفایده از حرصشم بمیره همینی ک هس 

اسی جان حق داری واقعااونایی که حق به خواهرشوهرت دادن یا مثل اون هستن یا مثل اون آب ببینن بله

نه ربطی نداره 

اون خواهرشه جاری ک نیس از کودکی کنار هم بزرگ شدن این حرص و نتراحتی بیجاس ب نظر منم اونم میرف اتاق تاب میپوشید میومد کنارشون 

جوااااهر بیخیال...لخت باشه اصلا،ب درک....

اصلا تحمل ندارم اصلا...

هر چقدم بگم خواهره بازم قابل قبول نیست...

ببین هم نصف بیشترش بیرون بود هم کلا یه جور نازک ..    سوتین نزده بود..

اصلا افتضاح بود...

خود همسرم گفت  منم خوشم نیومد ولی حاضر نیست چیزی بگه..

اصلا طاقت ندارم بخواد حتی ب خاهرش نگاه کنه... 

اسی جان حق داری واقعااونایی که حق به خواهرشوهرت دادن یا مثل اون هستن یا مثل اون آب ببینن بله

بعید میدونم کسی براش مهم نباشه....

الکی میگن...

چون خودشون تو موقعیتش نبودن شاید و تصوری ندارن

نه ربطی نداره اون خواهرشه جاری ک نیس از کودکی کنار هم بزرگ شدن این حرص و نتراحتی بیجاس ب نظر منم اون ...

چون اون لخت شده اسی باید لخت بشه

ولی چون اسی لباس مناسب پوشیده اون نباید رعایت کنه؟

مثلا اگه شما ی جایی باشی همه نوشیدنی بخورن شما باید مثل اونا بخوری؟

اگه هر کسی هر کاری کرد آداب و اعتقادات رو باید زیر پا له کنی؟