2777
2789
عنوان

پریدن یهویی از خواب هرشب

131 بازدید | 10 پست

چهار شبه با صدای بوق کامیون یهو میپرم از خواب 

۳ صبخ ۴ صبخ هیچکس نیستا تو کوچه یا خیابون ولی غرق خواب ک میشم تو گوشم ی بوق ترسناک و وحشتناک میژنه با ی حس وحشتناک میپرم 

چهار شبه دقیقا همین صداست

ی ترسی کل وجودمو میگیره یهو خوابم میبره خودمم نمیغهمم کی خوابیدم بعد اون حس ترس 

معمولا خوابم نمیبره ولی الان خودمم نفهمیدم کی اصلا خوابیدم  نشسته بودم رو تخت چطوری خوابیدم دوباره 

صدای تصادف و بوف ممتد کامیون😔چرا بچه ها؟ دلیای چیزی داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید ترومای تصادف داری 

یک روزی می‌رسه که منم بالاخره همه‌ی دایرکتامو جواب می‌دم، از چنلایی که هیچوقت پست‌هاشونو نگاه نمی‌کنم لفت می‌دم، اکسپلورم رو درست می‌کنم و کسایی که نمی‌شناسم رو آنفالو ریمو می‌کنم. روزی که شاید بتونم ادعا کنم سلامت روانم برگشته...🚶‍♀️

به خاطر اعصابته ....تازگیا فشار روانی نداشتی یا اینکه بدجور ترسیده باشی؟

چرا ی مدته خیلی تحت فشارم همش فکر مرگ و افکار منفی و اینده و از دست دادن عزیزام 

حس میکنم دیگه قرار نیست ببینمشون چهار شبه عذاب میکشم تا اللن از ترس نخوابیدم

اخه چرا چهار شب با ی محتوی انقدرم بوقش ترسناکه میمیرم یهو😔

اینم ھرشب دنبالش کردن داد میزنہ و بعدش بیدار میشہ چون قبلا کارمند دولت بودہ و خیلی پولدار متاسفانہ بخاطر ورشکستگی و مشکلاتی کہ پیش آورد شغل و پولو ھمہ چیزمون رفت الانم بخاطر اوناس کہ توی ناخودآگاہ مغزشہ اینطوری شدہ شمام حتما قبلا یا الان مشکلاتی دارین کہ تو خواب خودشو اینطوری نشون میدہ چون مغز انسان پدیدہ خیلی پیچیدہ ایہ گاھی اوقات تو عالم بیداری شاید اون مشکل رو فراموش کردہ باشیم اما چون تو ناخودآگاہ ذھنمونہ تو خواب آشفتہ میشیم

چرا ی مدته خیلی تحت فشارم همش فکر مرگ و افکار منفی و اینده و از دست دادن عزیزام حس میکنم دیگه قرار ن ...

به نظرم از افسردگیه اگه تونستی یه روانشناس برو آخه منم یه مدت اینجوری بودم 

چرا ی مدته خیلی تحت فشارم همش فکر مرگ و افکار منفی و اینده و از دست دادن عزیزام حس میکنم دیگه قرار ن ...

منم چندین سال اینجوری بودم و خیلی اتفاقات بدی واسم افتاد. اونایی که به قانون جذب اعتقاد دارن میگن به افکار منفیتون اجازه ندید بهتون غلبه کنن راه ورودشون به این دنیا رو ببندید. مثلا خیلی قوی و محکم بگو میتونید بیاید تو ذهنم و برید ولی به هیچ عنوان انتخاب من نیستین. 

این جمله رو بگو ایشالا که کارساز باشه واست