2777
2789

بگو تو اگه جرات داشتی ناشناس نمیومدی جرات داری اول خودتو نشون بده

معمولا نه منم از هارت و پورت های الکی تو ناشناسم زیاد میشنیدم

چی گفته حالا

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو تو اگه جرات داشتی ناشناس نمیومدی جرات داری اول خودتو نشون بدهمعمولا نه منم از هارت و پورت های ال ...

گفت اصل بده منم اصل دادم بعد همینجور گذشت گفت عکس بفرست نفرستادم اون فرستاد هزارتا تتو داشت گفتم اینا چیه گفت اینا تو زندان زدم گفت شما سابقه زندان دارین گفت بله 9 سال زندان بودم گفتم جرمت چیه گفت قتل این حرفا منم گفت قاتلین گفت آره دیه شم دادم تموم شد بعد گفتم خدافظ فوش داد گفتم از قتل انتظاری نمیره فوش میده بعد خلاصه منم به مادرش خواهرت و.. فوش دادم گفت مادرم فوت کرد به جون خواهرم جوری پیدات کنم خودت کیف کنی به نظرت عملی میکنه 

میشه بپرسم چطور دروغ گفته عکسشو گرفتم اگه گفتی می‌فرستم ببینین گفت اینا تتو زندانن دروغ چرا خیلی ترس ...

چون از حرفاش معلومه کمتر از ۲۰ سالشه 

یکی ک ی درصد عقل داشته باشه اینجوری نمیگه

آقا هستم