2777
2789
عنوان

زنای قدیمی آزادی بیشتری داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 73 پست
داره زمان شاه رو میگه اینایی که گفتی همه تو دهه شصت و بعد انقلاب بود

زمان شاه هم همین بوده 

اوضاع خانوم ها بعد اومدن اینستاگرام تغییر کرد وگرنه قبلش همین بوده 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جالبه که اون موقع کیف و حال شون کردن و از ازادی شون بهره بردند کارهایی کردند که ما وجدان مون هم اجازه نمیده دست به انجام شون بزنیم

اما الان همینا طوری برگشتند و شدن جانماز ابکشیده و شدند زنان مومنی که به زور میخوان وظیفه ارشاد کردن مارو داشته باشند 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

ببین واقعا حرفت اصلا درست نیستقبلا میفهمیدن یکی دوست پسر داره باید کل اون خانواده و هفت نسل قبل و بع ...

اون موقع دوست پسر داشتن که هیچ تازه ازش حامله هم میشدن 

مامابزرگم تعریف میکرد یه روز مهمان داشتیم بعد دخترشون ورم داشت گفتم حامله ای گفت نه 

چند ماه بعد با اینکه شوهر هم نداشت زایمان هم کرد 

هنوزم هستش نه خودش نه خانوادش فرار هم نکردن

جالبه که اون موقع کیف و حال شون کردن و از ازادی شون بهره بردند کارهایی کردند که ما وجدان مون هم اجاز ...

دقیقا همین مادربزرگم که ۳ نصف شب هم بیرون بوده یه شب من ساعت ۷ برگشتم خونه چون زمستان بود هوا تاریک شده بود هزار تا حرف زد که دیر برگشتی 

زمان شاه هم همین بوده اوضاع خانوم ها بعد اومدن اینستاگرام تغییر کرد وگرنه قبلش همین بوده

باید بگم تصورت کاملا اشتباهه 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

منم به همین فکر میکردم 

این قدیمیا همشون سیگار و قلیون براشون عادیه حتی تاتو دارن اکثرا ولی همین کارو نسل جدید انجام بدن میشن خراب😂

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اون موقع دوست پسر داشتن که هیچ تازه ازش حامله هم میشدن مامابزرگم تعریف میکرد یه روز مهمان داشتیم بعد ...

والا این چیزا توی...هم قفله

تو خود کشور های اروپایی که روابط جنسی آزاده باز اکثر خانواده ها بارداری بچشونو نمی‌پذیرن

در ضمن اگه آزادی حامله شدن از دوست پسره خداروشاکرم از این ازادیا نداریم

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
ازدواج های اجباری و چادر پوشیدن به اجبار و تا موقع ازدواج اصلاح نکردن سیبیل و ابرو و تابو بودن پریود ...

اینا مال بعد از انقلابه 

قبل از انقلاب تو کرمانشاه اصلا نمی دونستن چادر چیه 

عموی من چند روز بعد ازدواجش برای کار پا میشه میره کویت بعد زن عموم و میسپاره دست دو تا از پسر خاله هاش که شبا برین پیشش تنها نباشه 🙂زن عموم میگفت یه شب سر اینکه شام براشون نذاشتم تا صب اذیتم کردن نخوابم منم با چوب افتادم دنبالشون تو کوچه...چقد همه چی خوب بوده الان آدم از ماشین برادرش پیاده شه صد جور حرف پشت سرشه😐

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔