2777
2789
عنوان

بنظرتون الان چیکار کنم زوددددد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 83 پست
ببین دل کندن از یک ادم خیانت کار کثیف بهتره و بعدا میتونی عاشق یک مرد خوبی بشی ولی اونجوری اصن حالت ...

قبلا سابقه خیانت داشته و همیشه میگه من یه اشتباهی کردم دیگه تکرار نمیکنم و تو همش بهم تهمت میزنی و شک میکنی 

الان راجب امشب که جواب نمیده و گفت پیش دوستامم صدای کسی نبود یعنی خیانت کرده بهم امشب با کسی بوده؟چون هرچی زنگ زدم دیگ جواب نداد فردا خیلی راحت میگه خواب رفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا سابقه خیانت داشته و همیشه میگه من یه اشتباهی کردم دیگه تکرار نمیکنم و تو همش بهم تهمت میزنی و ش ...

خب ته توش باید حتما حتما در بیاری خواهر اگه خیانت کار باشه باید تصمیم اخرت بگیری!!! 

خیلیا بهم میگن پتو بکش روت بگیر راحت بخواب‌ برات مهم نباشه کجاس کی میاد با کیه بشین زندگی خودتو بکن

نه اشتباه میگن خیلیا تو زندگیت باید مشخص بشه خواهر اینجوری بلاتکلیف باشی اذیت میشی 

چه کارایی کنم؟

تو این موارد باید از مشاوره راهنمایی بگیرید ولی خیلی راه ها هست من نمیدونم درسته یا نه غلطه تشویق نمیکنم این کارا کنید ولی اون چیزایی که به ذهن من میرسه چک کردن موبایل، تعقیبب، سوال پرسیدن از رفقاش کجا میره چیکار میکنه و.... 

من به جات باشم الکی خودمو میزنم ب بی خیالی ک فقط امارشو در بیارم 

اولا مردا خیلی پشت همن و حتی اگ رفیقش جوابتم بده یجوری گند کاریه شوهرتو ماست مالی میکنه 

بنظرم فقط باید یه مدت الکی ادای بیخیالارو دربیاری و از اون طرف یواشکی گوشیش و همچیشو چک کنی و بفهمی خیانت میکنه یا نه چون دیوار حاشا بلنده و تا مدرک نداشته باشی فقط خودتو خراب میکنی و شوهرتو زرنگ تر 

من به جات باشم الکی خودمو میزنم ب بی خیالی ک فقط امارشو در بیارم اولا مردا خیلی پشت همن و حتی اگ رفی ...

یبار اینکارو کردم و فهمیدم خیانت میکنه گوشیشو چک کردم خواب بود انگشتش رو گذاشتم باز کردم زندگیم روحیه ام روانم بهم ریخت خیلی میترسم باز اینکارو کنم نابود میشم خدا ازش نگذره اگه خیانت میکنه بخدا کاش بتونم بیخیالش باشم برام مهم نباشه کجاس چیکار میکنه

یبار اینکارو کردم و فهمیدم خیانت میکنه گوشیشو چک کردم خواب بود انگشتش رو گذاشتم باز کردم زندگیم روحی ...

ببین یا باید بزنی ب بیخیالی و به فکر روان خودت باشی و بشینی سر زندگیت و کلا برات مهم نباشه ک داره بهت خیانت میکنه که من خودم شخصا نمیتونم اینجوری زندگی کنم 

یا باید بگردی مدرک جمع کنی و اگر خیانتی میکنه ازش جدا شی 

اما اگر دنبال مدرکی باید خودتو بیخیال نشون بدی ک شوهرت فک‌کنه تو بهش اعتماد داری وگرنه انقدری زرنگ میشه ک سخت میتونی مچشو بگیری