2777
2789
عنوان

بنظرتون الان چیکار کنم زوددددد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 84 پست
ببخشید اگر خیانت کرده باشه چ میکنی؟

با اینکه دوسش دارم مجبور میشم جدا بشم

ازین میسوزم که پیش من نیس نکنه داره با کسه دیگه ای عشق میکنه؟؟ واقعا موندم آیا خیانت میکنه یا من دارم بهش تهمت میزنم خیلی سخته من هربار گوشیش چک کردم آرامشم بهم ریخت و همچنین زندگیم دیگه جرات ندارم گوشیش نگاه کنم فقط و فقط بخاطر ارامش ذهنیم اما با این نیومدنش باز وسوسه میشم نگاه کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجازه نمیده لینک بزارم. توی تلگرام سرچ کن دعوت نامه خدا. ببین کانالاشو اگه آورد ویسا گوش کن. ...

و اینکه میشه بهم نظر شخصی خودتون رو بگین با این وضعیتی که من دارم با این شوهر

چ رفتاری باید داشته باشم بگیرم همیشه راحت بخوابم برام هیچیش مهم نباشه ؟ یا پیگیر و گوشیش چک کنم و …

و اینکه میشه بهم نظر شخصی خودتون رو بگین با این وضعیتی که من دارم با این شوهرچ رفتاری باید داشته باش ...

لطفا  چند روز بیخیال  شوهرت شو  و حرفای این خانم رو گوش کن.  حتی اگه  متوجه نشدی   چند بار گوش کن . 

و اینکه میشه بهم نظر شخصی خودتون رو بگین با این وضعیتی که من دارم با این شوهرچ رفتاری باید داشته باش ...

پیگیر  هیچیش نباش.  فقط به خودت  فکر کن.  به خوشجالی خودت.  فقط چند روز  ویس گوش کن

با اینکه دوسش دارم مجبور میشم جدا بشمازین میسوزم که پیش من نیس نکنه داره با کسه دیگه ای عشق میکنه؟؟ ...

ببین دل کندن از یک ادم خیانت کار کثیف بهتره و بعدا میتونی عاشق یک مرد خوبی بشی ولی اونجوری اصن حالت خوب نیست....