2777
2789
عنوان

بنظرتون الان چیکار کنم زوددددد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 83 پست
ببین یا باید بزنی ب بیخیالی و به فکر روان خودت باشی و بشینی سر زندگیت و کلا برات مهم نباشه ک داره به ...

باشه عزیزم خیلی ممنونم

شما الان شکاک بودنتون رو کنار گذاشتین؟ چجوری باهاش رفتار میکنید

چندساله ازدواج کردی؟یتبقه چت با دختر خیانت داشته ؟دوست بودین قبل ازدواج ؟قبل شما دختر بازی میکرده ؟تا حالا پیش اومده شب نیاد ؟اصلا وندوقت یبار مست میکنه ؟

همه اینا تو نظرات ما مهمه ..من سطحی یه چیزی بپرونم دلتو خالی کنم یا الکی قرص کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باشه عزیزم خیلی ممنونمشما الان شکاک بودنتون رو کنار گذاشتین؟ چجوری باهاش رفتار میکنید

شکه من بخاطر خیانتیه ک از ادمه قبلی زندگیم دیدم ....

شکمو کنار ک نتونستم بذارم فقط دارم سعی میکنم زیاد نشون ندم 😔ولی شما از شوهرت خیانت دیدی و کاملا حق باشماست و فک‌نکن ک شکاکی دورت بگردم 🥲هرکی جای شما بود همین بود تاپیکاتو خوندم فقط میتونم بگم الهی بمیرم میفهمم چقد حسه بدی داشتی و داری💔😞

چندساله ازدواج کردی؟یتبقه چت با دختر خیانت داشته ؟دوست بودین قبل ازدواج ؟قبل شما دختر بازی میکرده ؟ت ...

یکسال و خورده ای ازدواج کردم 

سابقه خیانت جنسی متاسفانه داشت بیست روز‌ بعد از عروسی فهمیدم نتونستم جدا بشم بخشیدم و بله دختر باز بوده  رفیق باز بود الانم شدیدا رفیق بازه میگه قبلا اشتباه کردم قرار نیس تکرار کنم و تهمت میزنی همش بهم شکاکی …بله پیش میاد م س ت میکنه پیش دوستاش میمونه کلا بی سر و بی پا هست خلاصه اش بگم

امشب زنگ زدم گفت با دوستامم اما صدای کسی نبود بعدش هرچی زنگ زدم تا همین الان جواب نمیده بیرون بود خونه نبود ک بگم خواب رفته اما صبح مطمعنم میگه رفتیم ی دیقه خونه پسرا همونجا خواب رفتم حالا چی شده مگه؟ دقیقا همینو میگه اخه پیش میاد هر چند وقت یبار دوستام و اطرافیانم میگن بگیر راحت بخواب ازین که بتو چیزی نمیرسه پس بیخیالی طی کن برات مهم نباشه کجاس چیکار میکنه چرا نمیاد اما میگم نکنه اینطوری خوش خوشونش بشه؟ من حتی الان دارم تصور میکنم با یکی در حال رابطه است😔

معذرت میخوام خیلی طولانی شد ببخشید

شکه من بخاطر خیانتیه ک از ادمه قبلی زندگیم دیدم ....شکمو کنار ک نتونستم بذارم فقط دارم سعی میکنم زیا ...

قربونت برم ممنونم گلم😔کاش با بیخیالی طی کنم اما میترسم اون بیشتر راحت باشه با بی خیالیم

یکسال و خورده ای ازدواج کردم سابقه خیانت جنسی متاسفانه داشت بیست روز‌ بعد از عروسی فهمیدم نتونستم جد ...

نه عزیزم راحت باش ادما تو مارتحتی احتیاج دان کلی حرف بزنن .

ببین دختر خوب من اصلا دوس ندارم دلتم سرد کنم یا منفی نگاه کنم اما اساس یه خونهوقتی خوبه که بتون ریزیش محکم باشه اگه یه دونه اجر یدونه بتون کج بره بالا دیگه همش کج میشه ..تو زندگی شما دونفر یک مورد مشکل نیست که بگم داری اشتباه میکنی اولا قبول کن که اشتباه اپل از خودت بوده 

مبدونم چون میگی بیست  روزه عروسی کرده بودم نمیشد برگردم 

مطمن باش اونم نمیذاشت که خراب شه ابروش بره 

ولی باید قهر میکردی میرفتی 

یکبار ببخشی دیگه عادت میشه براش ..

الانم نمبگم با دختره شاید واقعا با پسره 

ولی الان اروم باش چون کاری فعلا از دستت بزنمیاد بخواب 

فردا که اومد جدی بشین باش حرف ببزن بگو ا اصلاح میشی یا میزارم میرم اگر دلتو به دست اورد که هیچ اگر گفت شکاکی بگو با گذشته ای که گذاشتی حق اینو دارم که شک کنم پس اگر تو پاکی من بدبین باید بهم ثابت کنی که تو دیگه اشتباهتو تکرار نمبکنی 

و ثابت کردنش اینه که مثل مردای معمولی زندگی کنی سر گوشیت برم نگی شکاکی زنگ میزنم بگم بیا خونه نگی شکاکی 

همین نفی کردن تو منو بیشتر شکاک مبکنه 

خودتم بودی همبن بودی ..

اگرزد به دعوا و هوچی گری که رو‌تصمیمت باش برو 

یکم محکم برخورد کن اینکه اطرافیان میگن ولش کن درسته تو ارامش بیشتر داری که نداری و تازه اون بدتر میکنه ..

محکم زندگیتو مشت کن تو دستات 

یکسال و خورده ای ازدواج کردم سابقه خیانت جنسی متاسفانه داشت بیست روز‌ بعد از عروسی فهمیدم نتونستم جد ...

من پنج ساله دوستیم اوایل خب مثل همه یکم باهم تفاوتا داشتیم

من واقعا صدتا دعوا راه انداختم با اینکه خودن پسر سالمیه 

دیگه فک کن سالم نباشه چی میشه 

صدتا دعوا راه انداختم که دیگه چم منو بلد شده یعنی قققققشنک مثل روز براش روشن شده اگررر یک خط رو خط قرمزم بره اوارمیشم سرش خودش بدتر باید اعصاب خوردی و بدبختی بکشه 

ببین من خیلی دوسش دارم خب؟

ول به خاطر یه موضوعی سه روز جواب تلفن ندادم این سه روز در به در میگشت ببینه من کجام بعد دیگه یهو دید من برمیاد ازم 

جدی تر گرفت خط قرمزامو 

مادخترا به غر زدنو حساس بودن معروفیم اما حرف زدن با عکل کردن فرق داره 

پسرا از همون اول باید پخت هرجور بپزی همون حوری ادامه میدن 

من فقط تو رابطم یه گاف دادم تاپیکمم هست که مث خرم موندم توش چون از اول همونطوری بارش اوردم تویه ویژگیش ..

الانم دیر نشده سخت تر شده فقط 

تو اصلا نباید بذاری شب بیرون بمونه 

قربونت برم ممنونم گلم😔کاش با بیخیالی طی کنم اما میترسم اون بیشتر راحت باشه با بی خیالیم

ای خاهر دقیقا مث همین روزای تورو کشیدم وقتی ام اعتراض میکردم کتک میخوردم باید کاری کنی ازون دوستلش جداش کنی شوهرمن تازه بعداز هفت سال بهترشده .تاپای طلاقم رفتیم چندبار فایده نداشت تا اینکه واسه بچه دارشدنمون دکتر گفت م شروب ضرر داره الان گذاشتتش کنار اینم بگم وقتی خورده تو حال خودش نیست ممکنه اصلا توملشین خابش برده باشه خدا کمکت کنه عزیزم دقیقا میفهمم حالتو فقط ی کاری کن با نقشه دوستیشون بهم بخوره وازخدا کمک بخاه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من