2777
2789
منم بعد عقدم این اتفاق برام زیاد میفتاد شبایی که همسرم نبود و در از داخل قفل بود نصف شب حس میکردم بر ...

ام اس گلم

کدوم از این حالتهارو داری؟

حالتهات چطوریه گلم؟ 

حس خفگی

ناتوان در حرکت و تکان دادن اعضای بدن

قفل شدن زبان و تکلم نداشتن

حس اینکه کسی سعی در خفه کردنت داره

سایه یا چهرههای وحشتناک میبینی

حس سنگینی روی بدنت علی الخصوص قفسه سینه داری

صداهای مختلف و عجیب میشنوی

نور یا چیزهای نورانی میبینی

حس میکنی کسی داره نگاهت میکنه

قادر به حرف زدن و صحبت کردن و حرکت وتکان دادن دستها و پاهات رو نداری

سعی میکنی داد و فریاد کنی ولی نمیتونی یعنی حس میکنی از درونت داری داد میزنی ولی صدات درنمیاد
 حس پرواز و خارج شدن روح از بدنت

جسمت درحال حرکت یا بیرون کشیده شدن از رختخواب و حتی احساس اینکه کسی درحال تجاوز بهتن

کسی درحال کشیدن بدنت از رختخواب یا مثلا کشیدن موها و یا حتی سیلی به صورتت

کدوم از این حالتهارو داری؟ 

ادراک حضورفردی خطرناک یا حضورچیزی در اتاق معمولا افراد فکر میکنن شخصی به آنها نگاه میکنه

احساس خفگی یا  حس اینکه فردی روی سینه او فشار می آورد و به او اجازه حرکت نمیدهد.

پرواز روح افراد حس میکنن روحشان از بدنشان خارج شده یا درحال پرواز کردن هستن مثلا احساس کردم از بالاخودم را که درتخت خواب هستم دیدم.

حضور یک چهره غالباً به عنوان یک چهره تاریک، سایه یا یک شبح که ممکن است درست درحاشیه دید شما درکنار تخت خواب باشد

حس اینکه افراد زیادی را در اتاق هستند 

چراغهای چشمک زن
یا دیدن اجسام و چیزهایی در اتاق شناورهستند.

شنیدن صداهای مختلف که ممکنه زبان موردنظر خارجی باشد زمزمه، فریاد زدن و خندیدن تقریباً هرچند وقت یکبار صدای بلند و  زوزه

بعضی از افراد تنفس، قدم زدن، یاصدای زنگ زدن، صداهای غیرمعمول مانند کالسکه اسب
شنیدن برخی اصوات درست هنگام خوابیدن یاهنگام بیدارشدن

احساس فشار یا تماس، احساس سوزن سوزن شدن، بی حسی یا احساس لرزش

احساس شناور بودن، پرواز یا سقوط

احساس سرمازدگی یا یخ زدگی

حتی احساس اینکه کسی درحال تجاوز 

کسی درحال کشیدن بدن او از رختخواب

کشیدن موها و یا حتی سیلی به صورت

حس کشیده شدن از تخت، پرواز یا لرزشهایی در سرتاسر بدن و  انواع بوها

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی دلم خنک شد اعدام شد چون خانوادش خیلی لابی کردن پسره قسردربره ولی خدانتقام غزاله روگرفت

آره شنیدم چون پولدار بودن کلی وکیل گرفتن.. پیج اینستا زدن.. کلی هم ادمای معروف براش کمپین زدن که اعدام نشه.. چندبار حکم اعدامش صادر شده ولی جلوشو گرفتن و..... 

از یه طرف هم آدم میگه بچه بوده شاید هم غیر عمد بوده.. چون خودش میگفت عاشقش بوده.. شاید تو اون لحظه نمیدونسته داره چیکار میکنه.. اونم مادر داشت، اونم جوون بود

ولی وقتی یاد مادر غزاله میفتم که چه مصیبتی کشیده میگم منم بودم رضایت نمیدادم 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
منم صبح ۲٥ص خوندم خوابیدم یڪ نفردوبار رو دستم دست ڪشید یڪے باهام حرف مےزد تو خواب نمےفهمیدم چے میگہ ...

شاید باورتون نشه منم دیشب چند صفحه خوندم دیگه خوابم برد نزدیکای صبح ینفر منو بیدارم کرد و من کلاً بسختی بیدار میشم اما این ی حالتی بود مثل اینکه ینفر بگه بیدار شو همون لحظه بیدار بیدار شدم چشام باز مغزمم هوشیار و یاد همین تاپیک افتادم اون لحظه 😢

نشنیدی می گن شوهری که مرده شبا روحش میاد یه قسمت از لباس یا موهای زنشو بر می داره یا اگه زنده باشه و ...

اینهمه زن بیوه و مطلقه

تازه فقط مرد این توانایی رو داره

زن نمیتونه لابد بعد مرگش این کارهارو بکنه فقط مرد میتونه 😐😑

عزیزم متأسفم... توی این فیلم شخصیت داستان با نادیده گرفتن ،به بیماریش غلبه میکنه

اره خوب اون یک مرد بالغ بود که بیماریش شروع شد ولی پسر من حدود ۱۴سالگی شروع شد واینکه هوشش عادی نبود نابغه بود تونست نادیده بگیره ادم عادی نمیتونه

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
داروهای گیاهی مثل اسطو خطوس بهش دادید؟؟ تاثیری نداشته روش؟؟

عزیز داروهای قوی شیمیایی با دوز بالا انچنان اثری نداره براش ، این گیاهی ها برای مشکلات روحی سبک مناسبه نه روحی شدید

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
مگه همچین چیزیه؟؟😐چندسال پیش برای منم اتفاق افتاد یه شب متوجه شدم دقیقا وسط سرم یه دسته مو ب ضخامت ...

از هر ۱۰۰۰۰ مورد ۹۹۹۹ تاش با جادوئه ( اون جن کافری " بهش میگن موکَّل شیطانی ) که در خدمت جادوگر هست و گیرنده ی " مستری و خریدار " جادو میره پیش جادوگر و غیره  ، فقط یکی بسیار بسیار به ندرت پیش میاد با میل خودش بیاد ( جن کافر آزاد بسیار بسیار بسیار به ندرت پیش میاد با میل خودش بیاد )

میشه بیشتر توضیح بدی؟ منم دبستانی که بودم یه شب خوابیدم صبح پا شدم دیدم به دستام حنا زده شده!

دیگه هیچ موردی ندزدی از اون روز؟

ببین من تا اونجایی که اطلاعات دارم حنا یجور نشون کردن برای خودشونه  دختر بچه هارو نشون میکنن