2777
2789
چه ادم عجیبیه وترسناک اصلا نمیشه بهش اعتمادکردبه نظرم به جن های کافردرارتباطه تامسلمون

چی بگم ، میگه ادعا ندارم ولی پیش همه گفته من یه جیزایی میدونمو و میبینم و بهم الهام میشه ، میگه به فلانی گفتم فلان کارو بکن گره از کارت باز میشه نکرد فلان بلا سرش اومد و .... میگم این ادم برام یه علامت سوال بزرگ ولی نمیتونمم بگم آدم بدیه چون چیزی ازش ندیدم خدایی ، حتی به چشم دیدم خیلی از اطرافیانمو با قرآن مانوس و آشنا کرد ، دایم از دروغ و زنا و گناه و مشروب و .... نهی میکنه آدما رو 

خیلی باحرفاش کمک کسایی که میشناسم کرده تا از یه سری بحران های بد نجات پیدا کنن ، دست به خیری و کمک به دیگرانشم که بیش از حد ، ولی من نمیتونم بهش اطمینان کنم که ۱۰۰ در ۱۰۰ آدم الهی و تایید شده خداوند هست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کسی باهات دشمنی نداره فامیلی کسی ( خریدار جادو )مثلا رفته باشه پیش جادوگر ( و اون جادوگر ، موکل ش رو ...

مگه همچین چیزیه؟؟😐

چندسال پیش برای منم اتفاق افتاد یه شب متوجه شدم دقیقا وسط سرم یه دسته مو ب ضخامت انگشت کوتاه شده. خیلی کوتاه ینی دوسه بندانگشت. بقبه موهام بلند. 

متاسفانه همون زمانا یه کاغذ لعنتی تو خونمون وجود داشت ۱۳ اسم نامفهوم روش بود.

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
چیزایی که تو پرونده مشخص نبود اونجا هم نیست.اصل قضیه هم جسد غزاله که معلوم نشد چکار کردن که حتی حاضر ...

احتمالا با اسید حل کردن یا سوزندن بهرحال جسدی نمونده بوده ک بگن

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
عزیزم لشگر دارم اونا تابع منن. نه من تابع اونا. راستشو بگم میترسم برم تو دنیاشون

ببخشید یه سوال

استفاده از لشکر شخص دیگه جرمه؟ مثلا شاگرد بی اجازه از لشکر استاد استفاده کنه؟ حس میکنم عواقب داشته🤦🏻‍♀️

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
شوهرم انگشتر خرید برام فرداش رفتم هییت .انگشتر لق میزد تو دستم هییت نزدیک بود و هیچی نبرده بودم کیف ...

توروخدا منن دعا کن معلومه که دلت پاکه

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
خیلی صدقه میدم اما هرشب که خوابم میبره دوباره خودمو تو کفن میبینم میدونم باورت نمیشه ولی هست هرشبم ر ...

چه بد😮‍💨

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   
اتفاقا مشهدی هستیم ، با سختی چند بار بردیمش حرم (اخه بیمار روان غیر قابل کنترله) ، ولی امام رضا دلش ...

دعانویس بردین؟

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
یه جیزی بگم ؟شده بری بیرون شوهرت خونه باشه ؟شاید تریاک رو شیره میکنه میریزه رو گاز البته بدبینت نکنم

نه گلم خدارو شکر شوهرم معتاد نیست...از دود و دم فراریه..آلرژی داره..

دوستان راهنمایی کردن...روغن از هود میچکه....

رفتم چک کردم..پر از چربیه