2777
2789
چه خفن

کجاش خفنه😂😂

هنوز ک هنوزه لای کمدم بازه همیشه

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

چطوری بیرونشون کردی؟

۶۰ روز بقره گوش دادم ،نماز اول وقت و توسل به حضرت زهرا

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برات صلوات فرستادم🌹

ممنونم گلم منم واست ده تا صلوات فرستادم

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

من قبلا توی یه خونه ی دیگه مستاجر بودم.اون موقع تابستون که برق قطع میشد.هوا هم خیلی گرم بود.من در خونه رو باز گذاشتم.خوابیدم.یهو دیدم یکی صدام میکنه.صدای بابام بود.پیش خودم گفتم اگه بابام باشه در صاحبخونه رو میزنه در رو براش باز میکنه.یهو دیدم یه نفر که شبیه بابام دم در وایستاده.قیافش رو ندیدم ولی هیکلش مثل بابام بود.یهو دیدم اومد توی خونه.گفتم صدا کنم اگه بابام باشه جوابم رو میده.گفتم بابا.یهو اومد بالای سرم وایستاد.اینقدر انرژی منفی داشت سنگین شده بودم.فهمیدم بابام نیست.اینقدر سوره خوندم.اذان گفتم.تا رفت.بعدش سبک شدم.از خواب بیدارشدم.برق هم دیگه اومده بود.اون شب خیلی رفت و آمد میکردن.چندتای دیگه هم بودن.کلا خانوادگی بودن.یکیشون یه زن بود که یه بچه بغلش بود.پامو کوبیدم زمین فرار کرد.چون اونا از صدای بلند میترسن.

یه مریضی دارم دوساله درگیرم به هرکس بگین متوسل شدم توروخدا برام دعا کنین من خیلی ارزوها داشتم دعا کن ...

اب متبرک درست کنید هرروز بخورید.  اینو خودم تجربه کردم برای پدرم ک مبتلا ب سرطان هستن

یه لطفی کنید کاربرای گرامی در جواب نوشته هام برای این تاپبک ریپلای نکنید اگر کسی دنبال آگاهی باشه از همون نوشته هام سرنخو میگیره و میشکافه میره تا تهش اگرم دنبال زیر بغل مارید ک هیچی پیداش نمیکنید و خودتونو خسته میکنید حرفاتون ذره ای واسه من ارزش نداره و من اصلا حسابشونم نمیکنم و نمیخونمشون فقط دیدم چند نفر ریپلای زدن خواستم روشنتون کنم،اگر قصدتون پرت و پلا گفتنه همون برید واسه هم قصه ی جن و پری بگید بترسید حالا ربپلای هم زدید زدید چون خونده نمیشه نه ک از انتقاد بدم بیاد نه فقط سطح انرژیتون پایینه و نمیخوام مورد اصابت قرار بگیرم،این سایت عاشق پرت و پلاس و کتک و طلاق و جن و پری ک اخرم بگن سرکه بریز تو خونه تا برن😐🤷ولی خب بازم میگم همتون اسیر حقه های ماتریکسید خواه پند بگیرید خواه ملال من برای آگاه سازی اینجام نه خاله زنک بازی

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

امیدوارم برات جبران بشه

ممنون عزیزم💚💚

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

میگن خونه هایی که تارعنکبوت زیاده و تارهاش سیاه رنگه.اون خونه اون موجودات زیاد رفت و آمد دارن.درسته؟

تاحالا نشنیدم ولی هرجایی یادی از خدا نباشه هستن بعد اینا بشدت از حضرت علی میترسن اینجور مواقع فقط باید بگی یا امیرالمؤمنین