2777
2789
اتفاقا همونارو برمیدارن ک جلو چشمت نباشه سوال نشه برات به رفت و امدشون مشگوک شی

تا حالا دوتا جوراب هامو گم کردم و بعد دوسال پیداشون کردم‌ درصورتی که همه جارو گشته بودم ولی نبود وقتی پیدا شد کف اتاق بودن

بنظرم میان میبرن و استفاده میکنن ازشون 

تاحالا بختک افتاده روتون؟؟ من تاچندسال قبل زیاد این اتفاق برام میفتاد..میدونم خیلیا این اتفاق براشون ...

منم بعد عقدم این اتفاق برام زیاد میفتاد شبایی که همسرم نبود و در از داخل قفل بود نصف شب حس میکردم برگشته و بغلم کرده صبح که بیدار میشدم میدیدم هنوز از سرکار برنگشته بود.‌. کم کم وقتی بغلم می‌کرد متوجه میشدم که این همسرم نیست یه جورایی حس چندشم میشد ولی وقتی این افکار از سرم رد میشد که این همسرم نیست‌ و میخواستم از دستش خلاص شم یکدفعه پهلومو جوری با ناخن فشار میداد که فکرمیکردم روح از تنم داره جدا میشه.. دچار دردای جسمی شدیدی شدم رفتم دکتر همه چیز مثل نوارعصب نوار مغز و ام آر آی خالی از مشکل بود تمام دکترا میگفتن قبل از آزمایشات تشخیصمون در موردت

اس ام اس بوده که خداروشکر نیست..  این وسط دوتا اتفاق عجیب افتاد یکی از آشناها فوت کرد و من چهل شب براش قرآن خوندم و از همون شبی که قرآن خوندن رو شروع کردم، دیگه اون موجود نمی اومد سراغم در حالی که قرآن رو برای خودم نمیخوندم برای شادی روح اون مرحوم میخوندم.. اتفاق دوم وقتی بود که دکتر بعد از دیدن اینکه آزمایشاتم مشکلی ندارن ازم پرسید آیا کسی رو می بینی؟ گفتم آره و برام دارو تجویز کرد سوالم اینه اگه توهم بود و جن نبود چطور بعد قرآن خوندن دست از سرم برداشت؟ و اگه جن بود و توهم نبود، چرا بعد مصرف دارو دیگه خیلی کمتر برام اتفاق افتاد؟ البته توی یه فیلم خارجی ترسناک دیدم که آقاهه میگفت افرادی که دچار دردای جسمی هستن چون خیلی ضعیف میشن موجودات غیر ارگانیک خودشونو به اونا نشون میدن. این اتفاقاتی که میگم دو سه سالی درگیرش بودم بعدها با ویتامین و منیزیم و ورزش خوب شدم.. ولی اینم متوجه شدم تمام وقتایی که غسل واجب داشتم ولی میخوابیدم میومد سراغم و آزارم میداد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صدای اذان کاملا واضح میشنیدم یه تایم هایی بود که موقع اذان گفتن نبود مثلا ۱بامداد

گوشواره ام تو خونه یهو گم شد هیچوقت پیدا نشد 

ܩیܭܢܚ݅ܩܢ ܝ̇‌ܝ̇ߺܥ‌‌ܭَܨ ܝ‌و ܢ̣ܘ ܢܚܢ̣ܭ ܟܿوܥ‌‌ܩ✨💖🪽‌
این تامیکو صبح خوندم رفتم خوابیدم پست هم گذاشتماز ا ن موقع تا حالا دارم خواب بد میبینم یکبرم بختک اف ...

باورت میشه بهت بگم منم صبح تاپیک رو خوندم،  یه چرت زدم

تو خواب مثل شما شدم!!!!! با اینکه از چیزایی که نوشته بودن اصلا نترسیدم

الان که دوباره اومدم تو سایت کامنت تو رو دیدم یادم اومد.

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
نیاز به مخلوط کردن نیست فقط داخل خانه باشه. چون اونا از بویه سرکه به شدت بدشون میاد

میشه راهنمایی کنید در مورد موضوعی 

کاربری دو نفر... میشه واسه حاجت رواییم یه صلوات یا حمد مهمونم کنی... 
گوشواره سرویس منم گم شد .....ولی این پلاک بعد دوسال که گم شده بود و قیدشوزده بودم ناگهانی و عجیب پی ...

داستان پلاک شما خیلی جالب بوده خخ. کاش گوشواره منم یهو پیدا بشه ذوق کنم ، حیف بود خاطره داشتم باهاش

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

این کاربر شیرین بهاری قشنگ صد صفحه رو فقط از اب رفتن لباسش گفت هههههه وای خدا بابا عکسش بده خودم واست یکی شبیهش ومیفرستم با سایز دلخواهت جنس اصل میفرستم که دیگه  اب هم نره

به امام حسین تو مثلث کشیدم 😐😐😐😐😐😐😐😐

وا دیوانه ای مگه اون نماد شیطانه و تو احظارش کردی انگار پناه بر  گاد

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .