2777
2789

مانتوم تو حیاط پشت خونه پدرشوهرم بود فقطم جاریم اونجا بود 

رفتم اوردم با بولیز دامن برگشتم خونه خودم بعد چند روز مانتوم دراوردم از ساک که بپوشم دیدم پایینشو سوزونده هیچ وقت دلیل منطقی برا این کارش پیدا نکردم 🤔

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والاه پدربزرگم پدرمادرم میشه مادرم میگف من پنجشنبه ها سیده میشم دیگه نمیدونم چی بودقدیم ها یکی از پد ...

چقدر این داستان اسیر کردن جن آشناس...

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یه خانومی چند وقت پیش تاپیک زد گفت شب رفتم قبرستون آخر قبرستون یه صدایی اومده داد میزده با صدای ترکی ...

خخب شاید زنده بوده وقتی هر دو شنیدنش

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
چیزایی که تو پرونده مشخص نبود اونجا هم نیست.اصل قضیه هم جسد غزاله که معلوم نشد چکار کردن که حتی حاضر ...

چرا دیگه پدر ارمان با پسرش همکاری کرده باهاش جسد وتیکه تیکه کرده انداختن توسطلهای اطراف شهر خودشون توفیلم اینو میگفتن وقتی رفت ملاقات پسرش توزندان بهش گفت اعتراف نکن میخوای منو هم گرفتار کنی میخوای چی بگی میخوای بگی که من برگشتم خونه جسد تیکه تیکه کردم هااا هیچی نگو خودم نجاتت میدم ندیدی وقتی بردنش اعدام پشت درمیگفت اعتراف کن حقیقت بگو منظورش بگو که من کمکت کردم

در تنظیمات دعای علوی مصری : فونت بزرگ یا بزرگتر را انتخاب کن تا چشات اذیت نشه ( من نمیدونم ادعیه ی ش ...

عزیزم میتونی منم راهنمایی کنی؟ من شنبه بعد از سرکار تو کیفم کلید پیدا کردم که مطمئنم مال من نیست و احساس کردم احتمالا برام دعا یا چیزی گرفتن. کلید رو چه کارش کنم و نمیدونم چه کار کنم اصلا برلی چی هست

نه جیگر بقیه جاهاش اندازمه دقیقا همون شکلی

از قد اب میره پارچه نخی

از عرض نه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من اتفاقات عجیب زیاد داشتم . یکیش یه شب که ۱۰ سالم بود و تو خونمون تنها بودم تو خواب و بیداری کل بدنم فلج شد یک پیر زن از در اومد تو تا الان یادمه روی صورتش خال کوبی ستاره بود و معلوم میکرد جادوگره بعدم اومد روی من انگار میخواست چیزی از درونم بکشه بیرون من خیلی تقلا کردم حس کردم داره جونمو میکشه بزور  و بدبختی صلوات فرستادم یهو غیب شد

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
عزیزم میتونی منم راهنمایی کنی؟ من شنبه بعد از سرکار تو کیفم کلید پیدا کردم که مطمئنم مال من نیست و ا ...

یه کاسه آب پر کن کلید رو بزار توش : بهش یک بار سوره ی بقره ؛؛؛ و بعدش یک بار آیات ۶۰ قاف بخون " ۲۰ دقیقه ای تموم میشه " = فقط کاسه نزدیک دهان باشه تا نفس بهش بخوره ( روی آب تکون بخوره مثل وقتی که نسیم می وزه ) 

بعدش اون کاسه رو ببر آب و همراه کلید بریز تو پارک ؛ تو سینک نریز بره تو فاضلاب چون آب قرآنیه 

فردا انجام بده ( در غیر اینصورت باید بمونه بعد از ایام قمر در عقرب )