2777
2789
عنوان

اگه دختر هجده سالتون بگه تو رابطم واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3950 بازدید | 239 پست

تا صفحه دوم خوشحال بودم که مادرایی با تفکر دهه ۴۰ وجود ندارن بعدش دیدم نه واقعا یسریا دوس دارن دخترشون یا فراری شه از خونه و زندگیش یا دست به کارایی بزنه که نباید بزنه.

با دختراتون دوست باشید نزارید فاجعه پیش بیاد.

حالا اگه برعکس بود پسرشما این حرف و میزد قربون صدقشم میرفتید که پسرم مردی شده.

کردستان✌🏼🕊️
شما سوال و بد مطرح کردیگفتی اومدم اطلاع بدم مامان ک من تو یه رابطه جدی ام!این حرف با حرفی ک الان زد ...

آره بد منظور و رسونم 

فقط راهنمایی می‌خواستم که چیکار کنم چون خانواده فوق العاده عقیده قدیمی و سختگیرانه‌ای دارم 

و رابطم کاملاً سالم و اصولیه و خودمم دانشجو ام و طرف مقابل ۲۴ سالشه از بچگیش رو پای خودش بوده و مستقله شاغله و خیلی فهمیده و  عاقله

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این روابط باعث میشه دختر و پسر با روحیات جنس مکمل آشنا بشن و یه سری تجربه ها به دست بیارن که درآینده ...

با احترام به عقیده تون کاملا اشتباهه

روحیات کلی جنس مرد و زن تو یه صفحه خلاصه میشه که لازم نیست بری تو رابطه تا بفهمی

چیزی که تو هر رابطه میفهمی قلق همون مرد به صورت خاصه و هیچ کمکی بهت نمیکنه تو رابطه بعدی

چه بسا به اشتباه بندازتت و رو حساب تصور قبلی که داری، کاری کنی که جدیده ناراحت بشه 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

قطعا اولش براش توضیح میدم ک این روابط چقدر اسیب زننده است 

بعد ازش خواهش میکنم یه قرار بزاره پسره رو ببینم و باهاش تنها حرف بزنم 

و بعد اگه پسره واقعا صادق باشه میگم زنگ بزنن خونه و یجوری مطرح کنن و به پدرش میگم و اگه تو تحقیقات اوکی بودن اجازه ازدواج میدم 

این روابط باعث میشه دختر و پسر با روحیات جنس مکمل آشنا بشن و یه سری تجربه ها به دست بیارن که درآینده ...

😘😘😘😘 آفرین 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
هیچ خاتواده ای تو ایران اینجور نیستاون مادری ک سرخود میره با پسر قرار میزاره ،،خیلی عدرمیخوام بی بند ...

مادری که از دختر و پارتنر دخترش دعوت می کنه که سه تایی یه جایی باهم قرار بذارن و همدیگر رو بشناسن بی بند و باره؟؟

چقدر افکارتون مسمومه.

از هیچی میخواید داستان تراژدی بسازید‌.

کاش متوجه بشید هرچقدر بیشتر گارد بگیرید نتیجه‌ی عکس داره.

تو رابطه رفتن هم به معنای تا ابد تو اون رابطه ماندن نیست.

وقتی خودت از ارتباط دخترت خبر داشته باشی اگر یه موقعی ببینی دارن تصمیم اشتباهی می گیرن خودت جلوشون رو می گیری و راهنمایی شون می کنی و نمیذاری آسیب ببینن ولی اگر از اول شمشیر بکشی و این رفتار ها رو نشون بدی دخترت همه کار رو مخفیانه انجام میده و قطعا خیلی آسیب می بینه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

می‌دونی چیه به نظر من اگه آدمی که تا این مرحله پیش رفته و نتونسته به خانواده مطرح کنه دلیلش اون خانو ...

چند مدته میشناسیش؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
پسر ه اگر خیلی مشتاقه ،،خانوادشو میفرستهنه ک من بیفتم دنبال پسر مردمخداوکیلی احساسی نطر ندین!کلا از ...

۱۸ سن دانشگاهه دیگه عزیزم.

شما حتی میگی نباید با پسره آشنا شد چه برسه به خانوادش.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

چرا تو ایران جواب نیست؟؟ ایرانی ها همیشه باید تو اینجور مسائل رفتار غیر منطقی و خشنوت آمیز با بچشون ...

با کامنت این خانم کار ندارم

ولی زیاااااااد هست که فکر می کنن بهشون انداختن و مطرح می کنن :/

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
چون اکثر کسانی که کامنت میزارن خودشون تو همین سن و سال هستن.حساسیت مادرانه ندارننی نی سایت شده بچه ب ...

حساسیت مادرانه با رفتار های نادرست و غیر منطقی زمین تا آسمون فرق می کنه. یه سری وقت ها هم فقط حساسیت نیست یه سری تعصبات بیجا تو ذهن آدمه که نمیذاره آدم درست فکر کنه و تصمیم بگیره.