2777
2789
عنوان

اگه دختر هجده سالتون بگه تو رابطم واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4001 بازدید | 239 پست
من خیلی دوست دارم که بتونم انقدر مادر خودمو دوست خودم بدونم تا باهاش این موضوعاتو مطرح کنم اما واقعا ...

پس خودت ظرفیت دوستی و رابطه رو بدون و مرزها رو مشخص کن برا خودت  در کنارش رشد هم بکن ن صرفا اتلاف وقت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون اکثر کسانی که کامنت میزارن خودشون تو همین سن و سال هستن.حساسیت مادرانه ندارننی نی سایت شده بچه ب ...

نه خیلیامون هم مادریم و چون جو جامعه رو میدونیم ترجیح میدیم خودمون در جریان باشیم وگرنه اون دختری که بخواد دوست پسر داشته باشه هر چی براش سخت گیر تر باشی دروغگو تر میشه خیلی چیزارو خودمون تجربه داریم خیلی چیزارو دیدیم و و و ماهم دوست نداریم بچمون آسیب ببینه ولی میدونیم دعوا و ترد کردن هم درست نیست 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
پس خودت ظرفیت دوستی و رابطه رو بدون و مرزها رو مشخص کن برا خودت در کنارش رشد هم بکن ن صرفا اتلاف وق ...

دقیقا این بهترین گزینس 

واقعا یه سریا دوست دارم در کنار رشد و پیشرفت رابطه ی عاشقانه هم داشته باشن

اون دختری ک وارد رابطه جدی!شده و فقط میاد ب من اطلاع میدهخیلی وقته از دست رفته

با پرت کردن از خونه بیشتر از دست میره

یه کسی که واقعا حس مادرانه داره سعی میکنه هر وقت فهمید بچه اش داره آسیب میبینه همون موقع جلوی آسیب خوردن بچشو بگیره نه اینکه هزار برابر بدترش کنه 

پس باید تردش کرد و تبدیل به یه دختره بی خونه بشه درسته؟ بعدش بره چیکار کنه؟

عزیزن از بچگی باید قوانین خونه و خانواده روبه بچه اموزش داد

با وجود تمااام این کارها،،و گفتن ها و دوستی و صمیمیت هااا

اگررر خدانکرده دختری بیاد همچین چیزی بگه

اون دختر نا صالحه ،،دیگه تصمیم خودشو گرفته 

اونو نمیشه ب صلاح اورد

دقت کنید گفت بیاد بهت بگه من تو رابطه جدی ام!دوسش دارم و اومدم بهت اطلاع بدم!

خیلی عذرمیخوام‌غلط کرده بیاد بگه تو رابطه جدی م و اومدم بهت اطلاع بدمحالا پس باید تبعات تصمیم تنهایی ...

چقدر مامان سمی هستی.

امیدوارم ادمهای مثل تو هیچوقت بچه دار نشن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

از عواقب کارش براش میگم و این که الان سن کنکور و درس و آیندشه نه بچه داری و سر و کله زدن با قسط و وا ...

نهههه اول اینکه دیگه کنکورشو داده و دانشجو 

دوماً قرار نیست تو این سن ازدواج کنه فقط قراره با خانواده مطرح کنه تا این روند آشنایی زیر نظر خانواده باشه

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...

بابا خواهر تو از اول تاپیک کلا رابطه جدی و اشتباه گرفتی منظورش از جدی قصد ازدواج بود نه رابطه جنسی ک ...

والا رابطه جدی رو من بمعنای رابطه خییلی نزدیک فرض کردم

اگرر بیاد بگه پیشنهادی دارم و خودم بهش علاقه دارم،،نظر شما چیه؟

صدردصد واکمش من متفاوت خواهد بود

عزیزن از بچگی باید قوانین خونه و خانواده روبه بچه اموزش دادبا وجود تمااام این کارها،،و گفتن ها و دوس ...

نه عزیزم شما کلاً بد متوجه شدی 

منظورم از اینکه بیاد بگه من کسی رو دوست دارم این نیستش که بیاد اطلاع بده گه خب من این انتخابو کردم فقط در جریان باشید می‌خوام هر کاری دوست دارم انجام بدم نهههه اصلاً منظورم این نیست 

منظور من اینه که اون دختر داره به خانواده‌اش این موضوع رو در میون می‌ذاره تا خانواده‌اش به این شناخت برسن و زیر نظر خانواده همه چیز پیش بره

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...