2777
2789
عنوان

اگه دختر هجده سالتون بگه تو رابطم واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4001 بازدید | 239 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه پس برم با پسره قرار بزارم ؟بعد بگن اومده دختر ۱۸ سالشو بندازه ب پسر مردماین مادر عقل داره؟عزیزم ا ...

چرا تو ایران جواب نیست؟؟ ایرانی ها همیشه باید تو اینجور مسائل رفتار غیر منطقی و خشنوت آمیز با بچشون و پارتنرش داشته باشن تا به نظرتون درست و اصولی باشه؟؟

هیچ احمقی فکر نمی کنه وقتی مامان یه دختر از دوست پسر دخترش دعوت کرده که همدیگه رو ببینن و آشنا بشن قطعا میخواد دخترش رو قالب کنه.

از افکار عصر حجر بیرون بیاید لطفا.

باور کنید مسالمت آمیز هم میشه زندگی کرد.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

نه عزیزم شما کلاً بد متوجه شدی منظورم از اینکه بیاد بگه من کسی رو دوست دارم این نیستش که بیاد اطلاع ...

شما سوال و بد مطرح کردی

گفتی اومدم اطلاع بدم مامان ک من تو یه رابطه جدی ام!

این حرف با حرفی  ک الان زدی متفاوته

جواب من هم متفاوت خواهد بود

والا رابطه جدی رو من بمعنای رابطه خییلی نزدیک فرض کردماگرر بیاد بگه پیشنهادی دارم و خودم بهش علاقه د ...

من بالاترم گفتم رابطه ی جدی قصدش ازدواجه گفتم طرف حتی لبم نگرفتن تازه الان دانشجوی پزشکی تعزیه اس دختره والا تو ایران که پزشکا خیلی خففننن!!! از 17 سالگی اینام با پسره بوده الان 7 دی عروسی شونه 

پس تو رابطه ای که درست و اصولی باشه هم میشه موفق شد هم حد و مرز نگه داشت

نه عزیزم شما کلاً بد متوجه شدی منظورم از اینکه بیاد بگه من کسی رو دوست دارم این نیستش که بیاد اطلاع ...

در هر صورت 

چه دوس پسرش باشه چه تازه پیشنهاد داده باشه

تو این سن کم معمولا خانواده سعی میکنن بگن وابسته نشه چون اکثر وقتا گذراست و چیزای بهتری در اینده هست

و این سن سنیه که دخترا راحت گول میخورن و هرچیزیو باور میکنن

همه اینا به این بستگی داره مادرت چجور آدمی باشه.

اگه ممکنه بهت سخت بگیره تا زمان خواستگاری چیزی مطرح نکن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
شما سوال و بد مطرح کردیگفتی اومدم اطلاع بدم مامان ک من تو یه رابطه جدی ام!این حرف با حرفی ک الان زد ...

بابا اسیم بد نگفت رابطه ی جدی قصدش ازدواجه همین

پسر بیاد بگه من تو رابطه ی جدی از اون نوعی که تو فرص میکنی چی؟ 

اره والا کامنتا اصلا منطقی نیستکدوم مادر ابلهی دختر ۱۸ ساله و مبگه بره تو رابطه اونم چییی جدی؟

این روابط باعث میشه دختر و پسر با روحیات جنس مکمل آشنا بشن و یه سری تجربه ها به دست بیارن که درآینده وقتی خانواده تشکیل دادن رفتار های اشتباه قبلی رو تکرار نکنن حتی اگر اون رابطه به سرانجام نرسید.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من خیلی دوست دارم که بتونم انقدر مادر خودمو دوست خودم بدونم تا باهاش این موضوعاتو مطرح کنم اما واقعا ...

وقتی خانواده ت در این حد سنتی هستن، شاید ناراحت بشی ولی بذار بگم تقصیر خودته که اینقدر زود تو سن کم رفتی دوست پسر گرفتی 

حداقل تا دانشگاه صبر میکردی 

در ضمن فکر نکن پسره رو میشناسی، مردا خیلی راحت میتونن تظاهر به چیزایی کنن که نیستن

کاش حداقل مشاوره برین با هم یه شخص سومی یه مقدار بررسی تون کنه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
از تاپیک میام بیرون چون یه خانم نامحترمی ,,کامنتی گذاشت ک خیلی ناراحتم کرد ارزوی بدش بره به زندگی خو ...

کامنت اونو نمیدونم

ولی وقتی میگید بچرو در صورت اشتباه باید ترد کرد تن و بدن هر مادری میلرزه و واقعا تعجب میکنه