2777
2789
عنوان

همسرتون عشق نافرجام داشته❓

276 بازدید | 28 پست

عزیزان گزارش دهنده چیزی توش نیست بخدا ❌

همسرم قبل ازدواج کلا روابط قبلیش واسم تعریف کرد با کی بوده از کِی بوده چی شده جدا شدن اینا. 

دیشب بحث خوشگلی بود گفت فلان همکلاسی سابقم خیلی خوشگل بود کلا حس خوبی بهم میداد گفتم کجا عکساش گفت اینجا ندارم تو لپتاپه عکسهای پروفایلش ذخیره میکردم (نکته اینکه لپتاپ رو بعد از دانشگاه خریده)

گفتم خب چرا شانست امتحان نکردی میگه کردم ولی چون خودم رل داشتم در حد دوستی باقی موندم، اگه رل نداشتم حتما بهش میگفتم رو دلم مونده اینکه وقتش نشد باهاش باشم. 

مشکلی با روابط قبلی و دوستی و اینا ندارم که داشته ولی اینکه خواسته و نشده یه جوری نیست❓

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی عجیبی من اگه جات بودم شوهرمو ولپتاپ و همکلاسیشو سه تایی باهم  پاره میکردم

چرا شوهرمنم داشته واینکه دختره خییلی خوشکل تراز منه همسایشون بوده بهش جواب رد داده ۲ساالم رفته دنبالش ولی نشده،الان ی وقتا ک فکرشو میکنم دق میکنم ازغصه

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
خیلی عجیبی من اگه جات بودم شوهرمو ولپتاپ و همکلاسیشو سه تایی باهم پاره میکردمچرا شوهرمنم داشته واین ...

منم به دختر قبلی که تو زندگی شوهرم بوده فکر میکنم دق میکنم اتفاقا میخواستم هکین ابان سه تاپیک بزنم از بخت بدم بگم دیشب یه اتفاقی افتاد نگم برات اصلاااا

منم به دختر قبلی که تو زندگی شوهرم بوده فکر میکنم دق میکنم اتفاقا میخواستم هکین ابان سه تاپیک بزنم ا ...

عه چرا چیشده مگه

رابطت باشوهرت خوبه الان

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
شوهر من این حرفو میزد اسمش دیگه شوهر من نبود اسمش شوهر مرحومم بودبه چه حقی همچین حرفیو جلو زنش زده😐

دیشب اینجا یه تاپیک بود نوشته بود خوشگل ترین دختری که دیدید ازش پرسیدم و گفتم راستش رو بگو گفت فلان دختر همکلاسی حتی اومدم تستش کنم گفتم از دخترخاله خودت هم خوشگل‌تر گفت آره. خب توقع نداریم که خودمون زیباترین دختری باشیم که تا حالا شوهرمون بچشم دیده از ایناش ناراحت نشدم ازینکه خواسته بهش برسه ولی نرسیده یکم. 

شوهر منم یه با همکلاسیش دوست بود هنوز واکنش نیست پیجاشو چک می‌کنه درمودش با دوستاش حرف میزنه حتی الا ...

همینکه الانم پیگیره بعدش لپتاپی که بعد دانشگاه و سربازی خریده حتما رفته پروفایل ها اسکرین گرفته ریخته رو لپتاپش فکر اینجاش رو نکرد سوتی داده فکر کرد مثلا میگه عکسها از قبل بودن

ببخشید ولی چقدر بیشعوره شوهرت یعنی چی ‌؟ این مرد هنوز به بلوغ نرسیده احمق ، گفتن این چیزا صداقت نیست حماقته واسه چی آرامش زندگی رو بازیچه ی خودتون و کارای بیهودتون قرار میدین ؟؟؟؟ چند سالتونه 

ببخشید ولی چقدر بیشعوره شوهرت یعنی چی ‌؟ این مرد هنوز به بلوغ نرسیده احمق ، گفتن این چیزا صداقت نیست ...

من ۲۲ اون ۲۵ دختره هم همکلاسیش بوده باید همون ۲۵ اینا باشه