2777
2789
عنوان

خیانت همکارم به شوهرش بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 103 پست
خب میگی مدرک ک نداره خانوادشم میدونن یبار کتک خورد سفتو سخت بره پزشکی قانونی پیام فحش دارم داشت ازش ...

خانوادش میگن ابروتو می‌بره سکوت کن طلاق نگیر بدنام میشی....ولی برای اینک رابطه نداشت و شوهرش اینو قبول نمی‌کرد پزشک قانونی رفت و معاینه شد دکتر بهش گفت با معاینه این خانم یک ماهه ک رابطه ای نداشته 

دلم براش میسوزه خانواده دختره هم در جریانن پشت دخترشونم در اومدن گفتن مدرکی علیه دخترمون نداری شوهر ...

خب مدرک که نداره، داشت هم مثلا میخواست چیکار کنه. بره خونه پدرش درخواست طلاق بده. نشسته تو خونه که طرف بزنتش و بگه طلاق نمیدم. به هر حال این زندگی تهش فقط عذاب هست برای هر دو نفر. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم برفیساق مشاهده نمودی الان ؟

باز که تویی

بازم که مقاومت در برابر فهمیدن

قوانین مرد سالتلار نبود این خانم طلاق میگرفت 

متاسفانه بدلخت گیر یه روانی افتاده

طلاق میخواد انگار درست حسابی نمیتونی بخونی

2805
باز که توییبازم که مقاومت در برابر فهمیدنقوانین مرد سالتلار نبود این خانم طلاق میگرفت متاسفانه بدلخت ...

کاری ندارم دعوای بین زن و شوهرا هست حالا که دیدی توی یه سایت یه زن پیدا شد که خیانت کنه تعجب کردی چیزی نمیگی افرین پس عاقل باش 

خب الان باید طلاق بده زوری نگه داره بازم خیانت میبینه

میگه بخدا پر از درد بودم روح و روانم آسیب دیده بود بهش میگم یه بچه بیاریم قبول نمی‌کرد منم محبت میخواستم توجه میخواستم اشتباه کردم وارد رابطه شدم که طی دو سه بار شوهرش فهمید مثلا به شوهرش گفت دارم میرم پیش ی پزشک کار میکنم ...سر ی پیام ک تو گوشیش بود شوهر دعوا راه انداخت این بود که به اون دکتر پیام داد در رو باز کن پشت درم

کسی که‌متاهل باشه حتی اگ همسرش بدترین کارا رو هم سرش بیاره حق اینونداره بره خیانت کنه🙂خیانت هیچ‌توج ...

میگه پنج سال عذابم داد پنج سال با بیکاریش بی عرضگیش ساختم با رفتارهای بد خانوادش ساختم میگه دیگ تحملم برید 

کاری ندارم دعوای بین زن و شوهرا هست حالا که دیدی توی یه سایت یه زن پیدا شد که خیانت کنه تعجب کردی چی ...

خیانت؟

نه

فقط در حد دیدار بوده 

مرد اگه مرد بود زنش رو جوری نگه میداشت از این انفاق ها نیفته

الانم راهی نداره یا باید طلاق بده ازاد بشه اون زن بدبخت

یا باید بشینه منتظر خیانت

ببین وقتی هر روز یکی بزنت تحقیرت کنه هیچ کاری هیچ کاری برات نکنه زن می‌شکنه زن احساس داره من کارشون ...

ربطی نداره ک بهانه کرده شوهرش طلاق نمیده 

عدم پرداخت نفقه خودش ی علت معقول برای جدایی 

الان شما خیانتش و توجیح کرده برات و شسته برده بزور که نمیتونسته بمونه میرفت پیش خوانودش درخواست طلاق ...

خانوادش پدرش فوت شده مادرش هم با برادرش زندگی میکنه کجا میرفت؟!؟

میگه بخدا پر از درد بودم روح و روانم آسیب دیده بود بهش میگم یه بچه بیاریم قبول نمی‌کرد منم محبت میخو ...

ببین اگه خیانت جنسی بود که مرده مدرک داشت رو میکرد

الانم دنبال اذیت کردن دوستته

مهریه داره دوستت؟

بزاره اجرا 

بعدش مرده مجبور میشه طلاق بده

2809