دوستم زیاد سختی کشید شوهرش خیلی عصبی بددهن بود اذیتش میکرد میزدش و خیلی مشکلات اعم از بیکاری شوهرش و عملا ی نون خوار اضافه بود ...دوستم میگه خسته شده بودم با ی دکتر وارد رابطه شدم دو سه بار رفتم خونش ولی کاری نکردم اصلا فقط دیدار داشتیم و شوهرم فهمید و همه چی تموم شد ... خلاصه این مرد از اون روز بیشتر دوستمو میزنه فحش میده دوستمم میگ جدا بشیم نمیزاره هر روز بهش میگه آره تو رفتی دادی و فلان و هزار و یک حرف حاضر به جدایی هم نیست دوستم میگه چکار کنم راهنماییش کنید میگه خستم کرده ازش بیزارم بچه هم ندارن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کثیف تر از شوهر بد دهن و بیمارش هزار برابر خودشه خوب طلاق میگرفت بعد میرفت پی کارای چندش و کثیفش ب ...
ببین وقتی هر روز یکی بزنت تحقیرت کنه هیچ کاری هیچ کاری برات نکنه زن میشکنه زن احساس داره من کارشون قبول ندارم اما چرا شوهرش با توجه ب آزار و اذیتش حاضر به جدایی نشد در حالی که همکارم میگ من مهریم رو هم بخشیدم بهش ؟؟؟ چرا مقاومت میکنه برای جدایی خب زنش سیر شده ازش؟ چون خودش بیکار و بی عار زنش شاغل ؟؟ میخواد نون آور خونش رو از دست نده؟
ببین وقتی هر روز یکی بزنت تحقیرت کنه هیچ کاری هیچ کاری برات نکنه زن میشکنه زن احساس داره من کارشون ...
الان شما خیانتش و توجیح کرده برات و شسته برده بزور که نمیتونسته بمونه میرفت پیش خوانودش درخواست طلاق میداد و تمام اما متاسفانه ذات دوستت خرابه
بشدت مخالف استفاده از ادبیاتی هستم که شان و شخصیت انسانی و زیر سوال میبره پس دوست عزیز تا وقتی که محترمانه صحبت بکنی من جواب شما رو با نهایت ادب و احترام خواهم داد اما اگر توهین بکنی و من جواب شما رو دادم هیچوقت توقع نداشته باش که منم شخصیت و تربیت خوانوادگیم رو اندازه شما پایین بیارم یا هم اینکه من میدونم کار و حرفم درسته و جایی برای هیچ توهینی نگذاشته پس جواب شما رو نمیدم پس اگر احترام از سمت دیگران احترام میخواهید اول باید یاد بگیرید که خودتون به خودتون احترام بذارید☺️اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺
خانم به اقابگه این حرف هارونزن خیانتو فراموش کن زندگیمونو بکنیم اگه میخوای منویا طلاق بگیریم تامااام ...
میگ خیلی تحمل کردم کاری بهش ندارم میگه بخدا کاری نکردم فقط دو سه بار رفتم خونه اون آقا براش کارای کامپیوتری انجام دادم حتی دستش بهم نخورد میگ چکار کنم خدا کمکم نمیکنه اشتباه کردم ولی شوهرم نمیزاره زندگی کنم هر روز کتک کاری و بحث وو