دوستم زیاد سختی کشید شوهرش خیلی عصبی بددهن بود اذیتش میکرد میزدش و خیلی مشکلات اعم از بیکاری شوهرش و عملا ی نون خوار اضافه بود ...دوستم میگه خسته شده بودم با ی دکتر وارد رابطه شدم دو سه بار رفتم خونش ولی کاری نکردم اصلا فقط دیدار داشتیم و شوهرم فهمید و همه چی تموم شد ... خلاصه این مرد از اون روز بیشتر دوستمو میزنه فحش میده دوستمم میگ جدا بشیم نمیزاره هر روز بهش میگه آره تو رفتی دادی و فلان و هزار و یک حرف حاضر به جدایی هم نیست دوستم میگه چکار کنم راهنماییش کنید میگه خستم کرده ازش بیزارم بچه هم ندارن
از سر شب داشتیم با هم حرف میزدیم برا همین خوابم نبرد دیگ راستش من ب دوستم گفتم باید جدا میشدی گفت راضی نمیشد الانم میگ اسم جدایی بیاری ابروتو همه جا میبرم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
طلاق نمیدن بعد همه راه هارو میبندن اخرم میگم چرا زنه خیانت کردخب توطلاق نمیدی انتر خان
بهش گفتم باید جدا بشی ..میگ سر هر تقی ب توقی بهم میگ آره تو بهم خیانت کردی تو فلان کردی میگ منم میگم تو برام هیچی نکردی عذابم دادی میگ اره نکردم ولی حقم خیانت نبود
کثیف تر از شوهر بد دهن و بیمارش هزار برابر خودشه خوب طلاق میگرفت بعد میرفت پی کارای چندش و کثیفش ببین این شوهر داره و اینجوری دیگه وای به روزی که طلاق بگیره امثال همین هستن که مردم و نسبت به زنانی که یک بار سابقه ازداوج داشتن بدبین میکنه تکلیفشم مشخصه بره بمیره
بشدت مخالف استفاده از ادبیاتی هستم که شان و شخصیت انسانی و زیر سوال میبره پس دوست عزیز تا وقتی که محترمانه صحبت بکنی من جواب شما رو با نهایت ادب و احترام خواهم داد اما اگر توهین بکنی و من جواب شما رو دادم هیچوقت توقع نداشته باش که منم شخصیت و تربیت خوانوادگیم رو اندازه شما پایین بیارم یا هم اینکه من میدونم کار و حرفم درسته و جایی برای هیچ توهینی نگذاشته پس جواب شما رو نمیدم پس اگر احترام از سمت دیگران احترام میخواهید اول باید یاد بگیرید که خودتون به خودتون احترام بذارید☺️اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺
دلم براش میسوزه خانواده دختره هم در جریانن پشت دخترشونم در اومدن گفتن مدرکی علیه دخترمون نداری شوهر ساکت شده میگ بهم میگ آره مدرکی ندارم وگرنه زندت نمیزاشتم
اگه واقعا رابطه نداشته بره پزشک قانونی گواهی بگیره چون اگه با هر کسی رابطه داشته باشه تا هفت سال از طریق دی ان ای مشخص میشه گواهی بگیره که فقط با شوهرش بوده بعدشم به شوهرش بگه میخواد جدا شه اگرم گفت ابروشو میبره ایشون دیگه مدرک دارن که با کسی نبودن
جدا بشه نمیتونه به زور نگهداره که بره مهریه ش رو بذاره اجرا اگه اطمینان داره میخواد جدا بشه ولی تو بهش اینو نگو یهو میگه زندگیم خیلی قشنگ بود تو خرابش کردی وگرنه همه دیگه میدونن چطور طلاق بگیرن اینکه میگه نمیذاره جدا شم بهانشه خودش دلش نمیخواد یا میترسه