2777
2789
عنوان

خیانت همکارم به شوهرش بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 108 پست

کسی که‌متاهل باشه حتی اگ همسرش بدترین کارا رو هم سرش بیاره حق اینونداره بره خیانت کنه🙂

خیانت هیچ‌توجیهی نداره!

دوستت اشتباه بدی کرد

کاش بجای خیانت تلاش میکرد زندگیشو درست کنه

یا اینقدر همسرشو اذیت میکرد یا باهاش حرف میزد که بلاخره طرف طلاقش بده

من روان شناسی بالینی خوندم اگه خصوصی خواستی بیا چت من پیام بزار درخدمتم

میشه باهاتون صحبت کنم من راجب یه مشکلی ؟

خیلی نیاز به کمک دارم

ترس من همیشه از این بود ک یه روزی بشی غریبه ترین کسی که همه چیزشو میدونم... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کثیف تر از شوهر بد دهن و بیمارش هزار برابر خودشه خوب طلاق می‌گرفت بعد می‌رفت پی کارای چندش و کثیفش ب ...

ببین وقتی هر روز یکی بزنت تحقیرت کنه هیچ کاری هیچ کاری برات نکنه زن می‌شکنه زن احساس داره من کارشون قبول ندارم اما چرا شوهرش با توجه ب آزار و اذیتش حاضر به جدایی نشد در حالی که همکارم میگ من مهریم رو هم بخشیدم بهش ؟؟؟ چرا مقاومت میکنه برای جدایی خب زنش سیر شده ازش؟ چون خودش بیکار و بی عار زنش شاغل ؟؟ میخواد نون آور خونش رو از دست نده؟

2805
ببین وقتی هر روز یکی بزنت تحقیرت کنه هیچ کاری هیچ کاری برات نکنه زن می‌شکنه زن احساس داره من کارشون ...

الان شما خیانتش و توجیح کرده برات و شسته برده بزور که نمیتونسته بمونه میرفت پیش خوانودش درخواست طلاق میداد و تمام اما متاسفانه ذات دوستت خرابه

بشدت مخالف استفاده از ادبیاتی هستم که شان و شخصیت انسانی و زیر سوال میبره پس دوست عزیز تا وقتی که محترمانه صحبت بکنی من جواب شما رو با نهایت ادب و احترام خواهم داد اما اگر توهین بکنی و من جواب شما رو دادم هیچوقت توقع نداشته باش که منم شخصیت و تربیت خوانوادگیم رو اندازه شما پایین بیارم یا هم اینکه من میدونم کار و حرفم درسته و جایی برای هیچ توهینی نگذاشته پس جواب شما رو نمیدم پس اگر احترام از سمت دیگران احترام میخواهید اول باید یاد بگیرید که خودتون به خودتون احترام بذارید☺️اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

الان ما باید بگیم چکار کنه که همسرش فراموش کنه زنش خائنه؟؟؟؟؟؟

خب حقشه دوست شما بیجا کرد رفت خونه مرد نامحرم هرچقدرم ک تحت فشار همسرش بوده 

با تحمل میکرد 

یا جدا میشد هر غلطی میخواست می‌رفت میکرد 

خانم به اقابگه این حرف هارونزن خیانتو فراموش کن زندگیمونو بکنیم اگه میخوای منویا طلاق بگیریم تامااام ...

میگ خیلی تحمل کردم کاری بهش ندارم میگه بخدا کاری نکردم فقط دو سه بار رفتم خونه اون آقا براش کارای کامپیوتری انجام دادم حتی دستش بهم نخورد میگ چکار کنم خدا کمکم نمیکنه اشتباه کردم ولی شوهرم نمیزاره زندگی کنم هر روز کتک کاری و بحث وو

میگ خیلی تحمل کردم کاری بهش ندارم میگه بخدا کاری نکردم فقط دو سه بار رفتم خونه اون آقا براش کارای کا ...

نه دوستت تو اون یه مورد بهت دوروغ گفته دیگه ببین چه قدر راحت بودن رفته خونه طرف

الله امشبو العفو

2809