2777
2789

من به خاطر درس و کلاس هایی ک باید برم توی تایم بعداز ظهر حول حوش ۴.۵ساعت همسرم میره خونه مامانش اینا 

خیلی زیاد ب مادرش وابستس در روز ده بار بهم دیگ زنگ میزنن و هر سری میره خونشون وقتی برمیگرده رفتارش عوض میشه 

دیشب دیدم خیلی سرش تو گوشیه بعد تا رفتم ببینم چیه خاموشش کرد منم گوشیو از دسش کشیدم گذاشتم کنار 

بعد ک رفت دسشویی گوشیو باز کردم رمزشو بلد بودم ولی شوهرم نمیدونست دیدم داشت ب خالش میگفت بخدا اگ زن نداشتم ۱۰روز مرخصی میگرفتم میرفتم مشهد پیش پسرت 

خیلی ناراحت شدم بابت این حرفش 

از قبلم متوجه شده بودم با مامانش یسری پیامارو پاک میکنه و نمیزاره تو گوشیش بمونه اصلا دلم نمیخاد حااالا ک شوهرم ازدواج کرده انقد اینجوری باشه 

خیلی حالم بده نمیدونم چیکار کنم رابطشو کمتر کنه 

هر راهیم بگید رفتم سرگرمش کردم ک کمتر بره کمتر زنگ بزنم بهم دیگ ولی فایده نداره....

کل روزم همش استرس دارم

سخته ولی چاره ای نیست. مگه بچه و‌گرفتاری های زندکی خودتون بیشتر بشه وقنت نکنه

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

خدا ازشون نگذره. تنها راهش اینه که فقط بهش محبت کنی . ازش بخواه باهم برید مسافرت . یا قرار دو نفره هاتون و بیرون بیشتر کنید . پیاده روی کافی‌شاپ رفتن . بهش بگو دوست دارم هرجا میریم باهم بریم چون تو بهش احساس غرور میدی . یکم ازش تعریف کن .‌..

خودت داری میگی درس دارم. پس وقتت پره و نمیتونی توقع داشته باشی که پیشت باشه. ضمن این که تا درست تموم شه، زندگیت دیگه سرد شده و درست نمیشه. ضمن این که بچه ننه بودن و خاله زنک بودن مرد هم درمان نداره. فقط سر جدت بچه دار نشو که رابطه بهتر شه، چون هزار برابر بد تر میشه

عزیزم منم دقیقاهمین مشکلودادم امابه خودم میگم نیمه پرلیوان وببین حالاخوب میره پیش مادرش وبه مادرش ک براش زحمت کشیده محبت میکنه نمیره سمت زنای دیگه ببین چقدرخیانت زیادشده

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

خب شما نیستی زیاد توخونه وقتی هم هستی احتمالا باید به کار خونه برسی یا خسته ای ، همسرت نمیخاد مزاحمت بشه ، وقتشو با مادر و خاله میگذرونه 

بهرحال این بهتر ازینه معشوقه پیدا کنه به نظرم 

شغل و‌کار خودش چجوریه؟

خدا ازشون نگذره. تنها راهش اینه که فقط بهش محبت کنی . ازش بخواه باهم برید مسافرت . یا قرار دو نفره ه ...

منم دیگ دلم نمیخاد اینکارارو واسش بکنم واقعیت همه جا باهم میریم باهم وقت میگذرونیم ولی مامانشو ول نمیکنه بعدازظهر میره خونه مامانش شب میریم بیزون 

شب بره خونه مامانش بعداز ظهر پیش منه اصلا دیگ خوشم نمیاد انقد بره و بیاد زنگ بزنه

عزیزم منم دقیقاهمین مشکلودادم امابه خودم میگم نیمه پرلیوان وببین حالاخوب میره پیش مادرش وبه مادرش ک ...

بخدا مامانش یجوریه ک ترجیح میدم بره سمت زنای دیگ انقد من ناراحت نشم 

قبلا مشاوره رفتیم ولی اصلا فایده نداره خیلی جلسه مشاوره رفتم فقط پولمو هدر دادم

خب عزیزم پیش مشاور خوب نرفتی 

باید یه مشاور کاربلد پیدا کنی 

من پیشنهاد میدم ترجیحا برین پیش یه 

روانکاو کاربلد و مسلط 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب شما نیستی زیاد توخونه وقتی هم هستی احتمالا باید به کار خونه برسی یا خسته ای ، همسرت نمیخاد مزاحمت ...

صبح تا ظهر سرکاره خودمم سرکار میرم 

فعلا ب خاطر درسم بعدازظهر باید برم کلاس پر غیر این صورت بعدازظهر ک خونه میاد من خونم

2809