2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1948 بازدید | 352 پست
@یابانی @تئا @دختر_قهوه_فروش @تتوووووماررلل @حسینم_اربابم_دریابم بچها اگه خواستید اسم و فامیلیت ...

سلام مهربون 

سلام زایر کربلا

ممنونم یادم کردی توروخدا دعام کن سلاممو ویژه به ارباب برسون حاجتمو از ارباب و علمدار و امیرالمومنین بخواه‌

الهی خدا هزار برابر. برات جبران کنه

الهی فاطمه زهرا در کربلا دعات کنه

الهی امام زمان امین گوی دعاهات باشه

الهی علمدار کربلا دستگیرت باشه

احرت با ارباب بی کفن

زهرا هستم

شیعیان من هرگاه که آب گوارا نوشیدیدمرایادکنید اگرازشهیدیاغریبی یادشدبرمن ندبه کنید ای کاش درروزعاشوراهمگی بودیدتاببینید چگونه برای طفل خودآب طلب کردم امارحم نکردند
@یابانی @تئا @دختر_قهوه_فروش @تتوووووماررلل @حسینم_اربابم_دریابم بچها اگه خواستید اسم و فامیلیت ...

سلام زائر کربلا 😍 
خواستم بگم ان شالله سالم و سلامت برید و برگردید و زیارتتون قبول و حاجتتون روا باشه ان شالله. اگر زحمتی براتون نیست و راضی هستید خواستم بگم تونستید تو کربلا منم یاد کنید و سلاممو به ارباب برسونید یا اگر امکانش هست فقط چند قدم (حتی یک قدم)به نیابت از طرف من برردادید.اگرم سختتونه یا فرامشتون میشه فدای سرتون . اجرتون با امام حسین .امام زمان دعاگوتون.علمدار بی دست دستگیرتون. نعمت های مادی معنوی خدا تمام کمال مداوم روزیتون بازم حلال بفرمایید مزاحم شدم.زهرا هستم.

خدا شما را از خطاکاری حفظ کند و از گناهان روگردان سازد، و سلامتی همیشگی به شما ارزانی دارد، و شما را در راه طاعتش استوار و راستین گرداند، و به سوی اطاعت از دستورات اسلام هدایت فرماید، و مورد رحمت خویش قرار دهد، و دعایتان را بشنود (و اجابت فرماید)، و اعمالتان را پاکیزه سازد، و احوالتان را نیکو گرداند.
(باز) از او می‌خواهم که سلامتی (دین و دنیای) شما را جاوید بدارد، و سعادتمندی شما را به کمال برساند، و نعمت‌های خویش را بر شما پی در پی نثار کند، و حالات شما را (در زندگانی) مایه شادمانی قرار دهد.

شیعیان من هرگاه که آب گوارا نوشیدیدمرایادکنید اگرازشهیدیاغریبی یادشدبرمن ندبه کنید ای کاش درروزعاشوراهمگی بودیدتاببینید چگونه برای طفل خودآب طلب کردم امارحم نکردند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@ننمک @setif @تنهانمان @جاناخانوم @یه_صلوات_بفرستین_ بچها اگه خواستید اسم و فامیلیتون رو خصوصی ...

مرسی عزیزم واسه محبتت❤️😍😘

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

2805
@آسمان_و_زمین @گلنازززم2 @__الله__ @za_eb @مینای_بهاری بچها اگه خواستید اسم و فامیلیتون رو خصوص ...

سلام تو خصوصی پیام گذاشتم نمی‌دونم براتون اومد یا ن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم   
چشم عزیزدلمم حتماا برات دورکعت نماز حاجت میخونم کاربری دختر ناراحت مال توعه؟یا یکی دیگس اون

عزیزدلم میشه خصوصی رو چک کنی؟🥺 قربونت برم

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
زیارت قبول باشه لطفا واسه شفای کامل خودم و حل مشکل داداشم و کربلا رفتنم دعا کن و شفای سهیل امیر علی ...

ان شاءالله بری زیارت بادلخوش وآنجا هرچی که میخواهی به اذن خدا آقاامام حسین حضرت ابالفضل وحضرت علی علیه السلام بهت بده وبادست پربرگردی .....الهی آمین منم ازت التماس دعای فراوان میخوام به این امام های عزیز بگو بده حاجت مامانبزدگ پانیذ وهمه اموات مون بخصوص همسرعزیزم سرسفره این عزیزان محشورشوند

وبرایاین دوستان هم التماس دعا بگو

@اعتصامی    

@دل_غمگین    

@فرانک20    

@درمسیرخدا    

@رایحه_بهشت    

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ان شاءالله بری زیارت بادلخوش وآنجا هرچی که میخواهی به اذن خدا آقاامام حسین حضرت ابالفضل وحضرت علی عل ...

ممنونم مامان جونم❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave