2777
2789

به گوه خوردن افتادم مثل سگ بهم سخت میگذره از چندین جهات 

خوش به حال دخترای خوشگلی که با نامزدتون استوری میزارین 

خوش به حال تو مریم خانم آره با خودتم خوش به حال تو که الان کسی که من شبا گریه میکردم بهش برسم بغلش میخوابی

اینو بدون الان یه دختر رفته دانشگاه شهر خیلی دور بدون شب و روز گرسنه می‌خوابه بدون سه هفته ی پاشو از تو تخت نمیزاره بیرون بدون هیچ دوستی نداره بیرون نمیره چون هزینه هاش زیاد میشه درساش انقد سخته داره دق مرگ میشه باید هر روز با یه مشت دختر بی خانواده سروکله بزنه بدون وقتی تو بغل نامزد خوشگلتی اون بالشتشو بغل کرده حق حق گریه می‌کنه نه یه ساعت نه یه روز نه دوروز این زندگی همیشگیشه 

دارم میمیرم دارم میمیرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چه تن پرور😏 خیلی از ما این دوران رو پشت سر گذاشتیم قرار نیست همیشه همه چی به کام باشه

در ضمن همین درس در آینده همه کست میشه، پس سفت بچسب به درسات که دنیای قشنگی نیست..... 

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی 

عشقم توکلت به خدا باشه حتما خیری بوده انشالله بهترین سر راهت قرار بگیره همه ادما خوشگلن ادم زشت نیس فقط ممکنه چهره ما از نظر کسی دانشین نباشه اما قرار نیس از نظر همه اینجور باشه

از کجا معلوم ک الان مریم خانوم نمیگه خدایا چ اشتباهی کردم چرا اوتی ک میخاسم نیس چرا گول ظاهر رو خوردم هیچکس جز خدا نمیدونه چی ب صلاحش بوده و چ چیزی نبوده فقط بدون ک اگ نشده یکی بهترشو گذاشته کنار براتون

الان اتفاقا امضا یکی از کاربرا این بود کیم نبیلیر کیم نچکیر ترکیه فارسیش اینه ک کی میدونه ادم چیا میکشن اینقد ادما هستن لستوری میدارن ولی دلشون خونه

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻