2777
2789
عنوان

کاش خوشگل بودم یه پسر منو می‌گرفت دانشگاه نمیومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 85 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتی نچرالا خوبن فقد باید برین سمت عملی ها خب عمل بینی هم حسابه😶

من منظورم از عملیا اونایی بود که صورتو میکوبن از نو میسازن.

من خودمم با عمل بینی مخالف نیستم ولی خب دیگه کسی که بینی عمل میکنه نچرال حساب نمیشه.

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

ازنظر خودتون قشنگه فقط

خب بالاخره نچراله 

خب یه دختر که عمل می‌کنه مثلا بینیشو فکر می‌کنه خیلی خوشگل شده یا ژل لب میزنه 

با نگاه دیگران فکر می‌کنه خوشگله 

ولی غیر عادیه

مرد 

2805
تو کدوم شهری و چند سالته؟من شهر بزرگ زندگی میکنم و مادرشوهرتم

تهرآن

۲۱

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

تو کدوم شهری و چند سالته؟من شهر بزرگ زندگی میکنم و مادرشوهرتم

گفتین مادرشوهرمی؟!😂😂 یا اشتباه تایپی بود؟

از نظر بقیه هم خوشگلم حالا بیشتر فشار بخور 😂همینو میگم دیگه, بحث بحث لیاقته. همون دخترای.....میشن ه ...

خب لابد دیگران تو رودر بایستی گیر کردن که گفتن خوشگلی   

اگه منظورت با همون دختراست که  الان همه باید زن تایلندی و .... داشتن 

مرد 

خب دارم میگم یه دختر خوشگل نچرال ، بدون عمل و آرایش اره درسته حق داره نه اون پلاستیکیاس و عملیاش

یه چی بخوام بگم همین عملیا همچین شوهرای گیرشون میاد 😬ربطی نداره بنظرم یه عمل کوچیک باعث نمیشه طرف بد باشه 

(منظورم اون پلنگا نیستا) بعد شما اکثر تون اعتراف کردین دختری می‌خواین در حد عملیا باشه اما نچرال خب نیست 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

۶سال پیش وقتی داشتم برای ی آدم کثافت بی ارزش ک بهم خیانت کرد گریه میکردم حدودا یکسال بعدش پامو ک‌تو‌دانشگاه گذاشتم کسیو پیدا کردم ک از جونشم برام مبگذره

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
خب بالاخره نچراله خب یه دختر که عمل می‌کنه مثلا بینیشو فکر می‌کنه خیلی خوشگل شده یا ژل لب میزنه با ن ...

ولی خیلیا با همین عمل بینی خیلی خوشگل میشنا من خودم میخام بینیمو عمل کنم تا الان هیچ‌عملی نکردم هیچکاری احساس میکنم بینیمو عمل کنم خیلی خوشگلتر میشم اخه همه هم میگن قشنگتر میشی 😎

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
خب لابد دیگران تو رودر بایستی گیر کردن که گفتن خوشگلی اگه منظورت با همون دختراست که الان همه باید ...

باشه بابا اصلا من جوجه اردک زشت!

حالا بزن دکمتو نر خاله‌زنک

خب بالاخره نچراله خب یه دختر که عمل می‌کنه مثلا بینیشو فکر می‌کنه خیلی خوشگل شده یا ژل لب میزنه با ن ...

ولی خب من خودمم زیاد با عملای انچنانی موافق نیستم بنظرم چهره زشت تر میشه

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
یه چی بخوام بگم همین عملیا همچین شوهرای گیرشون میاد 😬ربطی نداره بنظرم یه عمل کوچیک باعث نمیشه طرف ب ...

خب چون تشخیص نمی‌دن که طرف عملیه میره میگیرتش 

ما که هر چی عملی دیدیم شوهر فیک گیرش اومده

مرد 

گفتین مادرشوهرمی؟!😂😂 یا اشتباه تایپی بود؟

نه، به سن مادر شوهرت هستم. تو خیلی جوونی

من خیلی رابطه ها دیدم. خیلی آدم دیدم و می‌دونم اونها که ازدواج نکرده اند در فامیل بوده که دوست و آشنا نداشتن. فامیل و خاندان خیلی چیز مهمیه برای رابطه و آشنایی

زندگی بدون نهنگ ممکن نیست (اینهنگ)